Το AMC Θα Μεταφέρει Τις Νουβέλες "Borne" Στην Τηλεόραση

0

Σύμφωνα με το Deadline, το δίκτυο AMC απέκτησε τα δικαιώματα απο το "Borne", την σειρά βιβλίων του συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Jeff VanderMeer. Η σειρά βιβλίων ξεκίνησε το 2017 με την νουβέλα "Borne", ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε το "The Strange Bird: A Borne Story", μια αυτόνομη ιστορία που εξελίσσεται στο ίδιο σύμπαν, αλλά περιλαμβάνει διαφορετικούς χαρακτήρες. Πρίν απο λίγες μέρες κυκλοφόρησε και το τρίτο μέρος της σειράς βιβλίων, με τον τίτλο "Dead Astronauts", μια πιο σύντομη, αυτόνομη ιστορία απο το ίδιο σύμπαν.

Το AMC Θα Μεταφέρει Τις Νουβέλες "Borne" Στην Τηλεόραση

"Στα ερείπια μιας μελλοντικής πόλης χωρίς όνομα, της οποίας ηγείται ο Mord, μια τεράστια αρκούδα grizzly, μια γυναίκα με το όνομα Rachel επιβιώνει σαν ρακοσυλλέκτης, μαζεύοντας γενετικά μεταλλαγμένους οργανισμούς και πειράματα που δημιούργησε η εταιρεία βιοτεχνολογίας Company. Κρυμμένo μέσα στο τρίχωμα του Mord, θα βρεί ενα πλάσμα που μοιάζει με θαλάσσια ανεμώνη και θα το ονομάσει Borne."

Σύμφωνα με τον συγγραφέα των βιβλίων Jeff VanderMeer:

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γύρω απο αυτήν τη συνεργασία με το AMC στο σύμπαν του Borne. Είχα πολύ παραγωγικές, ενεργητικές και δημιουργικές συζητήσεις με τους υπέροχους ανθρώπους που θα τρέξουν το project και ανυπομονώ για την συνέχεια."

To "Borne", θα αποτελέσει το δεύτερο βιβλίο του Jeff VanderMeer που αξιοποιείται κινηματογραφικά ή τηλεοπτικά, καθώς το 2018 ο σκηνοθέτης Alex Garland μετέφερε στο σινεμά το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας "Annihilation"...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.