Το AMC Θα Αναλάβει Τη Σειρά "Humans"

0

Τον περασμένο Απρίλιο είχαμε γράψει ότι η Xbox Entertainment Studios σε συνεργασία με το βρετανικό Channel 4, θα διασκεύαζε τη σουηδική τηλεοπτική σειρά "Real Humans" ["Äkta människor"] του Lars Lundström. Ομως τρείς μήνες αργότερα, η Microsoft ανακοίνωσε την απόφαση της να κλείσει τα Xbox Entertainment Studios, σαν μέρος του σχεδίου της για την μείωση 18.000 θέσεων εργασίας.

Οι εξελίξεις αυτές είχαν σαν αποτέλεσμα το "πάγωμα" του project, κάτι όμως που φαίνεται να αλλάζει καθώς σύμφωνα με το deadline, τις τελευταίες ημέρες το δίκτυο AMC βρίσκεται σε συνομιλίες με το Channel 4 για την συνέχιση του project.

"Το Humans λαμβάνει χώρα σε ένα παράλληλο παρόν, εκεί όπου το πιο δημοφιλές gadget για όλες τις οικογένειες είναι το Synth - ένα υψηλής τεχνολογίας ρομπότ-υπηρέτης - που μοιάζει σαν ένας κανονικός άνθρωπος. Με την ελπίδα ότι θα αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους, μια οικογένεια στα προάστια, αγοράζει ένα ανακατασκευασμένο Synth. Σύντομα όμως θα διαπιστώσουν ότι η συμβίωση με μια μηχανή θα έχει τρομακτικές συνέπειες."

Το σενάριο της σειράς έχουν αναλάβει οι Sam Vincent και Jonathan Brackley ("Spooks"), ενώ στην παραγωγή βρίσκονται οι Jane Featherstone και Derek Wax μαζί με τους παραγωγούς της original σουηδικής σειράς, Henrik Widman και Lars Lundström.

To "Humans" θα ξεκινήσει παραγωγή άμεσα και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2015, ενώ όσον αφορά το "Halo", το άλλο τηλεοπτικό project που ετοίμαζε η Xbox Entertainment Studios, όλα δείχνουν ότι θα προχωρήσει και αυτό με νέα στέγη το Showtime.

Δείτε το trailer της σουηδικής σειράς "Real Humans" ["Äkta människor"]:

 

real-humans-tv-show-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.