Το AMC Παρήγγειλε Τους Πιλότους Των "Galyntine" & "Knifeman"

0

Υστερα απο το όχι και τόσο επιτυχημένο "Low Winter Sun" και το τέλος του "Breaking Bad", το τηλεοπτικό δίκτυο AMC αναζητά εναγωνίως τις νέες σειρές που θα κρατήσουν το πρόγραμμα του στο υψηλό επίπεδο που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Μέρος αυτής της προσπάθειας είναι και η παραγγελία των πιλοτικών επεισοδίων δυο υποψήφιων νέων σειρών, του "Galyntine" και του "Knifeman".

 

"GALYNTINE"

"Η σειρά λαμβάνει χώρα ύστερα απο μια τεράστια τεχνολογική καταστροφή που έχει σαν αποτέλεσμα την δημιουργία μια νέας κοινωνίας χωρίς το παραμικρό ίχνος τεχνολογίας. Το καταστροφικό γεγονός αφήνει λιγοστούς επιζώντες ανά τον κόσμο, οι οποίοι πλέον καλούνται να προσαρμοστούν με την απομόνωση και τις μοναδικές προκλήσεις. Το "Galyntine" θα εξερευνήσει ένα μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου η ανθρωπότητα έχει εξελιχθεί, με κάποιες περίεργες παρακάμψεις."

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Jason Cahill ("Fringe"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Ridley Scott, David Zucker και οι Cahill & Greg Nicotero.

 

"KNIFEMAN"

"Στο Λονδίνο του 18ου αιώνα, το "Knifeman" εστιάζει στην ανείπωτη ιστορία ενός γοητευτικού, αλαζόνα και ευφυούς πρωτοπόρου, που προκαλεί τους κοινωνικούς κανόνες σε μια προσπάθεια να μεταφράσει τα οράματα του σε πρωτοποριακές ανακαλύψεις. Ενας χειρουργός ή "χασάπης" σε μια εποχή που το αίμα και η προσευχή ήταν ο κανόνας, ο John Tattersal είναι ένας σκληρός πότης που δεν φοβάται να δοκιμάσει τα όρια της σύγχρονης ιατρικής, ακόμη και αν χρειαστεί να σκάψει μερικούς τάφους."

Το σενάριο του πιλότου θα γράψει ο Rolin Jones ("Weeds"), βασισμένος στην βιογραφία του John Hunter, "The Knife Man: Blood, Body Snatching and the Birth of Modern Surgery" που έγραψε η Wendy Moore. Στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Jones & Ron Fitzgerald ("Weeds", "United States of Tara") και οι Robert Zotnowski ("House of Cards"), Josh Donnen.

Αν και οι δυο σειρές στερούνται πρωτοτυπίας καθώς το "Galyntine" θυμίζει το "Revolution" και το "Knifeman" θυμίζει το "Sweeney Todd", το καλό παρελθόν του AMC αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.