Το AMC Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Preacher"

0

Το τηλεοπτικό δίκτυο AMC παρήγγειλε το πιλοτικό επεισόδιο της μεταφοράς του comic "Preacher", στην μικρή οθόνη. Το comic "Preacher" κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1995 απο την Vertigo (θυγατρική της DC Comics), γραμμένο απο τον Garth Ennis και εικονογραφημένο απο τον Steve Dillon.

"Απορροφημένος απο μια περίεργη πνευματική δύναμη που ονομάζεται Genesis, ο Τεξανός κήρυκας Jesse Custer απογοητεύεται με την πίστη στην οποία είχε αφιερώσει ολόκληρη τη ζωή του. Κάτοχος πλέον της δύναμης "της λέξης", μια ικανότητα που κάνει τους ανθρώπους να υπακούουν στίς προσταγές του, ο Custer ξεκινά ένα βίαιο και ταραχώδες ταξίδι ανά τη χώρα. Με συντροφιά την πάνοπλη φίλη του Tulip και την αλκοολική Ιρλανδέζα βρυκόλακα Cassidy, ο Preacher χάνει την πίστη του στον άνθρωπο και τον Θεό καθώς γίνεται μάρτυρας σκοτεινών κτηνωδιών και απίθανων καταστροφών, κατά την διάρκεια της εξερεύνησης της Αμερικής."

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήταν το comic να μεταφερθεί στο σινεμά με την συμμετοχή των σκηνοθετών Sam Mendes και Darren Aronofsky, τελικά το εχείρημα δεν προχώρησε για αδιευκρίνηστους λόγους.

Πρός το παρόν παραμένει άγνωστο το ποιός θα αναλάβει την παραγωγή της σειράς, με τις φήμες να κάνουν λόγο για ηχηρά ονόματα του Hollywood. To σίγουρο πάντως είναι ότι το "Preacher" θα είναι μια απο τις πιο σκοτεινές και βίαιες τηλεοπτικές σειρές που έχουμε δεί ποτέ.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.