Το AMC Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Sleeping Beauties"

0

Πρίν απο δυο χρόνια είχαμε αναφερθεί στην κίνηση της Anonymous Content να αποκτήσει τα δικαιώματα του "Sleeping Beauties", της νουβέλας που έγραψε ο Stephen King μαζί με τον γιό του Owen, με σκοπό την μεταφορά της στην τηλεόραση. Σήμερα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, το δίκτυο AMC παρήγγειλε τον πιλότο της σειράς, εναν πιλότο που θα γράψει ο ίδιος ο Owen King.

"Η ιστορία εξελίσσεται στο προσεχές μέλλον και σε μια μικρή πολή των Απαλαχίων, όπου οι περισσότεροι κάτοικοι εργάζονται σε μια φυλακή για γυναίκες. Κάτι συμβαίνει όταν οι γυναίκες πάνε να κοιμηθούν, καθώς καλύπτονται απο ένα ύφασμα σαν κουκούλι. Αν ξυπνήσουν ή αν το κουκούλι που καλύπτει τα σώματα τους παραβιαστεί, τότε οι γυναίκες γίνονται άγριες και εντυπωσιακά επιθετικές. Και όταν κοιμούνται πηγαίνουν σε ένα άλλο μέρος. Την ίδια ώρα οι άνδρες είναι εγκαταλελημένοι, αφημένοι στις ολοένα και πιο αρχέγονες μεθόδους τους. Μια γυναίκα, η μυστηριώδης Evie, έχει ανοσία στην ευχή ή κατάρα, αυτής της ασθένειας του ύπνου. Είναι η περίπτωση της Evie μια ιατρική ανωμαλία που πρέπει να μελετηθεί? Η μήπως είναι ένας δαίμονας που πρέπει να πεθάνει?"

Το AMC Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Sleeping Beauties"

Σύμφωνα με τον Ashley Zalta, τον επικεφαλής της εταιρείας παραγωγής Sugar 23:

"Ο Owen και ο Stephen King βρήκαν τον τέλειο κανβά για να αφηγηθούν μια συναρπαστική και τρομακτική ιστορία, που πυροδοτεί μια επίκαιρη συζήτηση γύρω απο την ισότητα των φύλων και την ατομικότητα. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για αυτή τη συνεργασία με τους King και το AMC, που πολύ συχνά έχουν επαναπροδιορίσει τα είδη."

Ενώ σύμφωνα με τον Stephen King:

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δώ το 'Sleeping Beauties' να ζωντανεύει σε ενα φορμάτ που θα επιτρέψει στην ιστορία να αφηγηθεί όπως θα έπρεπε, με όλο το μυστήριο και το δράμα που την διακατέχει."

Αν και εφόσον ο πιλότος στεφθεί με επιτυχία, το AMC θα παραγγείλει ολόκληρη την πρώτη σεζόν της σειράς, που αποτελεί μια συμπαραγωγή με την Anonymous Content και την Sugar 23...

 

Το AMC Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Sleeping Beauties"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.