Το AMC Παρήγγειλε Το "The Terror"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το AMC παρήγγειλε το "The Terror", μια νέα τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στη best-selling νουβέλα του Dan Simmons, που κυκλοφόρησε το 2007.

"Η σειρά εξελίσσεται το 1847, όπου μια αποστολή του Βσιλικού Ναυτικού που αναζητά το Βορειοδυτικό Πέρασμα, δέχεται την επίθεση ενός μυστηριώδους αρπακτικού, που παραμονεύει τα πλοία και τα πληρώματα τους, σε ένα αγωνιώδες και απελπισμένο παιχνίδι επιβίωσης."

Το σενάριο της σειράς που αποτελεί μια φανταστική εκδοχή της χαμένης αποστολής του Καπετάνιου John Franklin και των πλοίων HMS Erebus και HMS Terror, έχει γράψει ο David Kajganich ("True Story"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner μαζί με τον Soo Hugh (The Whispers).

terror-dan-simmons-amc

Σύμφωνα με τον Joel Stillerman, πρόεδρο προγράμματος στο AMC:

"Έχουμε εστιάσει σε αυτήν την απίστευτη ιστορία με τους σπουδαίους συνεργάτες μας εδώ και δυο χρόνια και πιστεύουμε ότι προσφέρει ένα πλούσιο δραματικό υλικό αλλά και μια ευκαιρία να εξερευνήσουμε το φορμάτ της ανθολογίας, κάτι που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα καθώς προσφέρει μοναδικές δυνατότητες.
Η αυθεντικότητα είναι κάτι που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και αυτή η μοναδική μίξη της αληθινής ιστορίας με την επιστημονική φαντασία στην νουβέλα του Dan Simmons, είναι κάτι που δεν έχουμε ξανασυναντήσει. Αυτό, σε συνδυασμό με την εξαιρετική ομάδα που βρίσκεται πίσω απο το project, το κατέστησε κάτι που θέλαμε να βγάλουμε στον αέρα του AMC."

Την παραγωγή των δέκα επεισοδίων έχουν αναλάβει η Scott Free των Ridley Scott & David W. Zucker, μαζί με την Emjag Productions, την Entertainment 360 και την AMC Studios.

Το AMC Παρήγγειλε Το "The Terror"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.