Το AMC Παρήγγειλε Το "NOS4A2"

0

Υστερα απο μια προετοιμασία που κράτησε περίπου δυο χρόνια, το δίκτυο AMC παρήγγειλε ολόκληρη την πρώτη σαιζόν του "NOS4A2", την τηλεοπτική μεταφορά της bestselling νουβέλας του Joe Hill ("Locke & Key"), που κυκλοφόρησε το 2013.

Ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του Stephen King, o Joe Hill έχει εξελιχθεί σε έναν ικανότατο συγγραφέα με πολύ αξιόλογες νουβέλες όπως το "Heart-Shaped Box", το "Horns" που μεταφέρθηκε στο σινεμά το 2013 απο τον Alexandre Aja και το comic "Locke & Key", που εδώ και χρόνια βρίσκεται σε μια ανεπιτυχή διαδικασία μεταφοράς είτε στην τηλεόραση, είτε στον κινηματογράφο.

"Η ιστορία εστιάζει στην Victoria 'Vic' McQueen, μια νεαρή γυναίκα που ανακαλύπτει πως διαθέτει μια υπερφυσική ικανότητα που της επιτρέπει να αναιχνεύει τον φαινομενικά αθάνατο Charlie Manx. Ο Manx τρέφεται με τις ψυχές παιδιών και ότι απομένει απο αυτά, τα αποθηκεύει στην Christmasland, ένα διεστραμμένο Χριστουγεννιάτικο χωριό της φαντασίας του Manx, εκεί όπου κάθε ημέρα είναι Χριστούγεννα και που η δυστυχία απαγορεύεται απο τον νόμο. Η Vic θα πρέπει να μοχθήσει για να κινήσει τον Manx και να διασώσει τα θύματα του, χωρίς όμως να χάσει το μυαλό της ή να γίνει και η ίδια θύμα του."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει γράψει η Jami O’Brien ("Fear The Walking Dead", "Hell On Wheels"), η οποία θα εκτελέσει και χρέη showrunner.

Σύμφωνα με τον David Madden, Πρόεδρο προγράμματος του AMC:

"Το NOS4A2 συνεχίζει την πλούσια παράδοση του AMC στα συναρπαστικά δράματα, που συνδυάζουν απόκοσμες, αφηγήσιμες ιστορίες με σπουδαία συναισθηματικά θέματα. Η Jami O’Brien και η ομάδα των σεναριογράφων έχουν μεταφέρει με μεγάλη ένταση την απίστευτη ιστορία του Joe Hill στην τηλεόραση και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που θα υλοποιήσουμε αυτό το διαβολικό νέο show."

Η σειρά που αποτελεί μια συμπαραγωγή της AMC Studios και της Tornante Television του Michael Eisner, θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019...

 

Το AMC Παρήγγειλε Το "NOS4A2"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.