Το AMC Παρήγγειλε Την 2η Σαιζόν Του "The Terror"

0

Υστερα απο μια πρώτη σαιζόν που εμάς προσωπικά μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση, η τηλεοπτική σειρά "The Terror" θα επιστρέψει, καθώς το AMC ανακοίνωσε πως παρήγγειλε την δεύτερη σαιζόν, που φυσικά θα έχει διαφορετική ιστορία.

"Η δεύτερη σαιζόν της σειράς θα αφηγηθεί την ιστορία ενός φαντάσματος που στοιχειώνει την Αμερικανό-Ιαπωνική κοινότητα κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, στα σπίτια της Νότιας Καρολίνας, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου κρατούνταν οι αιχμάλωτοι και στο κέντρο επιχειρήσεων του Ειρηνικού Ωκεανού."

Το σενάριο της δεύτερης σαιζόν θα γράψουν ο Max Borenstein ("Kong: Skull Island", "Godzilla") και ο Alexander Woo ("True Blood", "Manhattan"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner.

Αν και η πρώτη σαιζόν στηρίχθηκε σε αληθινά γεγονότα, η δεύτερη και πιθανότατα και οι επόμενες (αν προκύψουν) θα στηριχθεί σε μια φανταστική ιστορία, μετατρέποντας έτσι το brand "The Terror" σε μια τηλεοπτική ανθολογία, όπου η κάθε σαιζόν θα διαθέτει διαφορετική ιστορία και διαφορετικούς συντελεστές.

Το AMC Παρήγγειλε Την 2η Σαιζόν Του "The Terror"

Όπως προαναφέραμε, η πρώτη σαιζόν μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς αν και βασίστηκε πάνω σε μια συναρπαστική ιστορία, η μεταφορά της στη μικρή οθόνη χαρακτηρίστηκε απο τον αργό ρυθμό και το μάλλον λιτό budget. Κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει στην επόμενη σαιζόν του κατά άλλα πολύ ενδιαφέροντος εγχείρηματος του AMC...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.