Το AMC Παρήγγειλε Νέα Σειρά Του "The Walking Dead"

0

Αν και η τηλεθέαση στο "The Walking Dead", αλλά και στο "Fear the Walking Dead", πηγαίνει απο το κακό στο χειρότερο, αυτό δεν φαίνεται να πτοεί το AMC, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του TV Line, το δίκτυο παρήγγειλε τα πρώτα δέκα επεισόδια μιας νέας σειράς απο το σύμπαν του zombie-δράματος.

"Η ιστορία εστιάζει σε δυο γυναικείους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες, που ανήκουν στην πρώτη γενιά που ενηλικιώνεται στην αποκάλυψη που όλοι πλέον γνωρίζουμε. Κάποιοι θα εξελιχθούν σε ήρωες. Κάποιοι στους κακούς της υπόθεσης. Στο τέλος, όλοι θα αλλάξουν για πάντα. Ενήλικες και κατασταλγμένοι στις ταυτότητες τους, καλές και κακές."

Δημιουργοί της νέας σειράς είναι ο Scott M. Gimple ("The Walking Dead", "Fear the Walking Dead") και ο Matthew Negrete ("The Walking Dead"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner.

Σύμφωνα με τον Scott M. Gimple:

"Είναι ενας πολύ ωραίος τρόπος να γιορτάσουμε την 'Δεκαετία των Νεκρών' στην τηλεόραση και τα 15 χρόνια απο την κυκλοφορία του εξαιρετικού comic του Robert Kirkman. Ο Matt Negrete είναι ενας απο τους καλύτερους σεναριογράφους-παραγωγούς στην μακρά ιστορία του 'The Walking Dead'. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δουλέψω μαζί του σε νέες ιστορίες που παρόμοιες τους δεν έχουμε ξαναδεί, κάνοντας το πρώτο βήμα σε ενα ακόμη μεγαλύτερο σύμπαν."

Είναι άξιο απορίας πως το AMC προχωρά στην παραγγελία μιας νέας σειράς απο το ήδη κουρασμένο zombie σύμπαν, την ώρα που το "The Walking Dead", η ναυαρχίδα του δικτύου, ολοκλήρωσε πρίν απο λίγες μέρες την ένατη σεζόν με μέσο όρο τηλεθέασης 5 εκατομμύρια θεατές, μια σειρά που κάποτε είχε 20 εκατομμύρια μέσο όρο.

Όπως και να έχει, ο χρόνος θα δείξει, αλλά οι πιθανότητες δεν φαίνονται να είναι με την νέα zombie σειρά που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020, λίγο πρίν ή λίγο μετά απο την κυκλοφορία της τηλεταινίας που θα ρίξει φώς στο που βρίσκεται ο χαρακτήρας του Rick Grimes...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.