Το AMC Ετοιμάζει Ταινίες Του "The Walking Dead"

0

[SPOILER ALERT]  Όπως όλοι γνωρίζουμε πλέον, το χθεσινό επεισόδιο του "The Walking Dead", ήταν και το τελευταίο για τον χαρακτήρα του Rick Grimes (Andrew Lincoln). Όμως, ο τρόπος της αποχώρησης, με τον χαρακτήρα βαριά πληγωμένο, αλλά όχι νεκρό Rick, δημιούργησε πολλές εικασίες και ερωτηματικά ανάμεσα στους θαυμαστές της σειράς. Μια αινιγματική κατάσταση που το AMC έσπευσε να ξεκαθαρίσει αμέσως μετά το τέλος του επεισοδίου.

Σύμφωνα με το δίκτυο λοιπόν, ο χαρακτήρας του Rick Grimes θα ξαναεμφανιστεί σε μια σειρά ταινιών που θα προβληθούν μέσα απο το AMC και που θα αποκαλύψουν το τι ακριβώς συνέβη αμέσως μετά την απογείωση του ελικοπτέρου.

Η πρώτη απο αυτές τις ταινίες, θα ξεκινήσει γυρίσματα στις αρχές του 2019, με σεναριογράφο τον Scott M. Gimple, ο οποίος δήλωσε:

"Έχουμε πολλά σχέδια για το μέλλον, ξεκινώντας με ενα κεφάλαιο με πρωταγωνιστή έναν απο τους καλύτερους ηθοποιούς στην ιστορία της τηλεόρασης. Αυτά τα φίλμ θα αποτελέσουν μια μεγάλη εξέλιξη για την σειρά, με επίπεδο και κλίμακα κινηματογραφικής ταινίας. Θα ξεκινήσουμε με το πρώτο μέρος της συνέχειας της ιστορίας του Rick Grimes, ενω ετοιμάζουμε πολλά πράγματα για την συνέχεια, με νέους κόσμους του The Walking Dead και πρόσωπα απο το παρελθόν, καθώς και νέους χαρακτήρες που ελπίζουμε να αγαπήσει ο κόσμος. Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι πρωτοποριακό, που θα είναι κομμάτι του ίδιου κόσμου που μας έχει σαγηνεύσει για σχεδόν μια δεκαετία."

Αυτό που γίνεται ξεκάθαρο μέσα απο τις επίσημες ανακοινώσεις, είναι πως ο Andrew Lincoln δεν αποχωρεί απο την ιστορία, απλά αποχωρεί απο την επεισοδιακή αφήγηση και τα πολύμηνα γυρίσματα στην Atlanta που του στερούν την οικογένεια του που βρίσκεται στην Αγγλία.

Αυτό που μένει να φανεί, είναι το πως θα συνεχίσει η ήδη κουρασμένη σειρά χωρίς τον πρωταγωνιστή της και το εαν αυτές οι ταινίες που ετοιμάζει το AMC θα καταφέρουν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού, που και αυτό είναι πλέον πολύ κουρασμένο...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.