Το AMC Ετοιμάζει Το “NOS4A2”

0

Το δίκτυο AMC ξεκίνησε την παραγωγή του “NOS4A2”, μια νέα μεταφυσική σειρά που είναι βασισμένη στη bestselling νουβέλα του Joe Hill ("Locke & Key"), που κυκλοφόρησε το 2013.

"Η ιστορία εστιάζει στην Victoria 'Vic' McQueen, μια νεαρή γυναίκα που διαθέτει το αλλόκοτο ταλέντο της ανεύρεσης χαμένων πραγμάτων, ένα χάρισμα που σταδιακά καταστρέφει το μυαλό της. Η αναζήτηση της για βοήθεια, την οδηγεί σε κάποιον με δυνάμεις παρόμοιες με τις δικές της: τον ψυχοπαθή Charlie Manx, που έχει επιβιώσει ένα αιώνα, απαγάγοντας παιδιά με την Rolls-Royce Wraith (με αριθμό πινακίδας: NOS4A2) και στραγγίζοντας τις ψυχές των επιβατών του, για να διατηρείται ο ίδιος νέος για πάντα. Οταν ο Manx απαγάγει τον γιό της, η Vic θα εισέλθει στον απίστευτο, εφιαλτικό κόσμο που βρίσκεται κάτω απο την επιφάνεια της καθημερινής Αμερικής, σε μια απέλπιδα προσπάθεια για τον πάρει πίσω."

NOS4A2 novel

Ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του Stephen King, o Joe Hill έχει εξελιχθεί σε έναν ικανότατο συγγραφέα με πολύ αξιόλογες νουβέλες όπως το "Heart-Shaped Box", το "Horns" που μεταφέρθηκε στο σινεμά το 2013 απο τον Alexandre Aja και το comic "Locke & Key", που εδώ και χρόνια βρίσκεται σε μια ανεπιτυχή διαδικασία μεταφοράς είτε στην τηλεόραση, είτε στον κινηματογράφο.

Την παραγωγή της σειράς που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αναζήτηση σεναριογράφου, θα υλοποιήσουν οι Tornante TV (BoJack Horseman) και η AMC Studios.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.