Το AMC Ανανέωσε για 5η Σαιζόν το "The Walking Dead"

0

Υστερα απο την πρεμιέρα της τέταρτης σαιζόν του "The Walking Dead", που συγκέντρωσε πάνω απο 20 εκατομμύρια τηλεθεατές καταρίπτοντας όλα τα ρεκόρ της αμερικανικής συνδρομητικής τηλεόρασης, η ανακοίνωση του AMC για την ανανέωση της σειράς για πέμπτο χρόνο, φυσικά δεν εξέπληξε κανένα.

Σύμφωνα με τον Charlie Collier, πρόεδρο του AMC:

"Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να κάνουμε τη λιγότερο αγωνιώδη ανακοίνωση που έγινε ποτέ: το "The Walking Dead" ανανεώνεται για πέμπτη σαιζόν. Αυτό το show, έχει εξαλείψει τις παραδοσιακές διαφορές μεταξύ του συνδρομητικού και του ελεύθερου προγράμματος. Η βάση των θαυμαστών της σειράς διευρύνεται κάθε χρόνο και ειδικότερα στη φετινή πρεμιέρα της 4ης σαιζόν όπου καταρίφθηκαν τα ρεκόρ τηλεθέασης, καθιστώντας την πρεμιέρα ως την μεγαλύτερη μη-αθλητική τηλεοπτική μετάδοση στην ιστορία της συνδρομητικής τηλεόρασης. Εκ μέρους της απίστευτης ομάδας που βρίσκεται μπροστά και πίσω απο τις κάμερες, ευχαριστώ θερμά τους θαυμαστές."

Αν και με αυξομειώσεις στην εξέλιξη της πλοκής, η σειρά του AMC συνδυάζει αριστοτεχνικά τον τρόμο με το δράμα διαθέτοντας ένα πολύ αξιόλογο cast. Η πέμπτη σαιζόν του "The Walking Dead" θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2014, ενώ το 2015 το AMC φιλοδοξεί να κυκλοφορήσει και μια δεύτερη σειρά απο τον δημιουργό του comic Robert Kirkman, η οποία θα βρίσκεται στο ίδιο σύμπαν με το "The Walking Dead" αλλά θα έχει διαφορετική ιστορία και χαρακτήρες.

Η τέταρτη σαιζόν του "The Walking Dead", βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο τρίτο επεισόδιο και θα ολοκληρωθεί σε 16 επεισόδια.

Πρωταγωνιστούν οι Andrew Lincoln, Steven Yeun, Chandler Riggs, Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Scott Wilson, Emily Kinney, Danai Gurira.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.