Το AMC Ακύρωσε Οριστικά το "The Killing"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η τηλεοπτική σειρά "The Killing" δεν θα επιστρέψει για την τέταρτη σαιζόν, καθώς το δίκτυο AMC την ακύρωσε για δεύτερη φορά.

Μετά το τέλος της δεύτερης σαιζόν, η σειρά είχε ακυρωθεί λόγω της πτώσης στην τηλεθέαση, όμως μετά απο "απειλές" της παραγωγού Veena Sud ότι θα μεταφέρει τη σειρά σε άλλη τηλεοπτική στέγη, το AMC το ξανασκέφτηκε και τελικά έδωσε το "πράσινο φώς" για την τρίτη σαιζόν.

Η τρίτη σαιζόν που ολοκληρώθηκε πρίν απο περίπου ένα μήνα με ένα αμφιλεγόμενο φινάλε, απέσπασε πολύ καλύτερες κριτικές απο την δεύτερη, αλλά δεν κατάφερε να αυξήσει τα νούμερα της τηλεθέασης στο επίπεδο που θα επιθυμούσε το δίκτυο.

Η αλήθεια είναι ότι το "The Killing" ήταν μια ιδιαίτερα ποιοτική σειρά, ίσως υπερβολικά ποιοτική, καθώς στηρίζονταν αποκλειστικά στις ερμηνείες και λιγότερο στις σκηνές δράσης και το πιστολίδι, που το αμερικανικό κοινό απαιτεί & αναμένει απο μια αστυνομική σειρά.

Βασισμένο στη Δανέζικη τηλεοπτική σειρά "Forbrydelson" το "The Killing" αποτέλεσε μια απο τις κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης για το 2011, ενώ είχε ως πρωταγωνιστές τους Mireille Enos και Joel Kinnaman.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.