Το Amazon Παρήγγειλε Το "Trial"

0

Το Amazon παρήγγειλε το "Trial", μια νέα τηλεοπτική σειρά που για πρώτη φορά στην σύντομη ιστορία των τηλεοπτικών παραγωγών του δικτύου, δεν θα υποστεί την ψυχοφθόρα διαδικασία του πιλοτικού επεισοδίου, καθώς έχει ήδη εγκριθεί η πρώτη της σαιζόν.

"Μια μάχη Δαβίδ εναντίον Γολιάθ στο Αμερικανικό νομικό σύστημα του 21ου αιώνα. Η ιστορία εστιάζει σε έναν περιθωριακό δικηγόρο (Billy Bob Thornton) που αναζητά την εξιλέωση. Η μια και μοναδική του ευκαιρία εξαρτάται απο την απόδοση δικαιοσύνης, σε ένα νομικό σύστημα όπου η αλήθεια έχει εξελιχθεί σε αγαθό και οι ζυγαριές της δικαιοσύνης ποτέ δεν έγειραν περισσότερο πρός την πλευρά των πλούσιων και ισχυρών."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι David E. Kelley ("Boston Legal, "Chicago Hope") και Jonathan Shapiro ("The Practice"), που θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τον Ross Fineman ("Damien").

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Billy Bob Thornton ("Bad Santa", "Fargo"), William Hurt ("Dark City"), Maria Bello ("Payback"), Olivia Thirlby ("Dredd"), Molly Parker ("House Of Cards"), Tania Raymonde, Sarah Wynter, Diana Hopper, Cleo Anthony, Juan Gabriel Pareja και Kim Hidalgo.

Στην σκηνοθεσία και των δέκα επεισοδίων της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2016, θα βρεθεί ο David Semel ("American Dreams", "Dawson's Creek")...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.