Το Amazon Παρήγγειλε Το "Paper Girls"

0

Το Amazon παρήγγειλε το "Paper Girls", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου comic των Brian K. Vaughan & Cliff Chiang. Η σειρά comic κυκλοφόρησε το 2015 και μέχρι σήμερα μετρά 29 τεύχη, με δυο Βραβεία Eisner και μια υποψηφιότητα για το Βραβείο Hugo.

"Η ιστορία εξελίσσεται στο Stony Stream του 1988, ενα μυθοπλαστικό προάστειο του Ohio και ακολουθεί μια παρέα τεσσάρων νεαρών κοριτσιών, που κάνουν διανομή εφημερίδων με τα ποδήλατα τους.
Το Amazon Παρήγγειλε Το "Paper Girls"
Καθώς διανέμουν εφημερίδες το πρωινό μετά την βραδιά του Halloween, η πόλη δέχεται την εισβολή μιας μυστηριώδους δύναμης απο το μέλλον. Σύντομα, τα κορίτσια θα βρεθούν χωρίς την θέληση τους, σε μια σύγκρουση ανάμεσα σε δυο μαχόμενες φατρίες χρονοταξιδιωτών.
"

Το σενάριο της μεταφοράς που αποτελεί μια συμπαραγωγή της Legendary Television και της Plan B, έχει αναλάβει η Stephany Folsom, η σεναριογράφος του "Toy Story 4".

Με μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία απο το εξαιρετικό comic, το "Paper Girls" φαντάζει σαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποκτήσει το Amazon, το δικό του "Stranger Things"...

 

Το Amazon Παρήγγειλε Το "Paper Girls"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.