Το Amazon Παρήγγειλε Την Μεταφορά Του "The Wheel of Time"

0

Η Amazon Studios ανακοίνωσε πως παρήγγειλε το "The Wheel of Time", την τηλεοπτική μεταφορά της best-selling σειράς βιβλίων φαντασίας του Robert Jordan.

"Το The Wheel of Time εξελίσσεται σε έναν αχανή, επικό κόσμο όπου η μαγεία υπάρχει, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο απο γυναίκες. Η ιστορία ακολουθεί την Moiraine, ενα μέλος την σκιώδους και με αρκετή δύναμη επιρροής οργάνωσης 'Aes Sedai', που ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι ανά τον κόσμο, με πέντε νέους άνδρες και γυναίκες. Το ενδιαφέρον της Moiraine για αυτά τα πέντε άτομα πηγάζει απο την πεποίθηση της πως ενας απ΄αυτούς μπορεί να αποτελεί την μετενσάρκωση ενός απίστευτα ισχυρού προσώπου, που οι προφητείες αναφέρουν πως μπορεί να σώσει ή να καταστρέψει την ανθρωπότητα."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Rafe Judkins ("Agents of S.H.I.E.L.D.", "Chuck") ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner, σε μια σειρά που αποτελεί μια συμπαραγωγή της Amazon Studios και της Sony Pictures Television.

Σύμφωνα με την Jennifer Salke, της επικεφαλής της Amazon Studios:

"To The Wheel of Time είναι μια άκρως συναρπαστική ιστορία, που αποτελεί μια απο τις εμπορικές σειρές βιβλίων του κόσμου. Αυτό που μας προσέλκυσε, είναι η επίκαιρη αφήγηση που περιλαμβάνει γυναίκες στον πυρήνα της. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα επεκτείνουμε την σχέση μας με τους πιστούς ακόλουθους των βιβλίων, αλλά και με το κάλεσμα σε καινούργιους, καθώς θα δώσουμε ζωή στην ιστορία μέσα απο το Prime Video, σε τηλεθεατές ολόκληρου του κόσμου."

Το Amazon Παρήγγειλε Την Μεταφορά Του "The Wheel of Time"

Η σειρά βιβλίων φαντασίας του Robert Jordan που αποτελείται απο 14 τόμους και ένα prequel, ξεκίνησε το 1990 με την έκδοση του "The Eye of the World" και ολοκληρώθηκε το 2013, με την έκδοση του "A Memory of Light", ένα βιβλίο που μαζί με τα δυο προηγούμενα ολοκλήρωσε ο Brandon Sanderson, καθώς ο Robert Jordan είχε απεβιώσει το 2007.

Εμπνευσμένη απο την ευρωπαϊκή και ασιατική μυθολογία, η ιστορία εστιάζει στην αναζήτηση του Δράκου Reborn, ο οποίος αποτελεί το κλειδί για την ένωση των δυνάμεων του καλού και την αποτροπή της ανόδου του The Dark One.

Με πωλήσεις που έχουν ξεπεράσει τα 90 εκατομμύρια αντίτυπα, το "The Wheel of Time" αποτελεί μια λογική επένδυση για το Amazon, καθώς ζούμε σε μια εποχή όπου η τηλεόραση και ο κινηματογράφος αντλούν την έμπνευση τους αποκλειστικά απο τα comics και τις σειρές βιβλίων φαντασίας...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.