Το Amazon Ετοιμάζει Το "Wild Seed"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το Amazon ετοιμάζει το "Wild Seed", την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου φαντασίας της Octavia E. Butler. Το "Wild Seed" αποτέλεσε το τρίτο μέρος (αλλά χρονολογικά πρώτο στην ιστορία), της πεντάτομης σειράς βιβλίων "Patternmaster", που περιλαμβάνει επίσης τα βιβλία "Mind of My Mind", "Survivor", "Clay's Ark" και "Seed to Harvest".

"Το Wild Seed αποτελεί την ιστορία αγάπης (και μίσους) δυο Αθάνατων Αφρικανών, που ταξιδεύουν μέσα στους αιώνες, απο την προ-αποικιακή Δυτική Αφρική, μέχρι και το μακρινό, πολύ μακρινό μέλλον. Ο Doro, ενας δολοφόνος που χρησιμοποιεί την δύναμη του για να αναπαράγει τους ανθρώπους σαν ζώα, έρχεται αντιμέτωπος με την Anyanwu, μια θεραπεύτρια που τον αναγκάζει να επαναπροσδιορίσει την επί μακρόν βίαιη συμπεριφορά του. Εδώ και αιώνες, οι προσωπικές μάχες τους αλλάζουν την πορεία του κόσμου μας, καθώς πασχίζουν ενάντια στο υπόβαθρο του χρόνου, αφέντης εναντίον σκλάβου, άνδρας εναντίον γυναίκας, δολοφόνος εναντίον θεραπευτή."

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει γράψει η συγγραφέας Nnedi Okorafor, σε συνεργασία με την Wanuri Kahiu ("Rafiki"), η οποία θα αναλάβει και την σκηνοθεσία.

Στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Julius Tennon, Andrew Wang και η ηθοποιός Viola Davis ("Scandal", "Fences")...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.