Το Amazon Ετοιμάζει Το "Tales From The Loop"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το Amazon ετοιμάζει το "Tales from the Loop", μια νέα τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας, που είναι βασισμένη στα εντυπωσιακά έργα του καλλιτέχνη Simon Stålenhag.

"Η σειρά εξερευνά την πόλη και τους ανθρώπους που ζούν πάνω απο το 'The Loop', μια μηχανή που κατασκευάστηκε για να ξεκλειδώσει και να εξερευνήσει τα μυστικά του σύμπαντος, κάνοντας πιθανά αυτά που κάποτε θεωρούνταν ως επιστημονική φαντασία."

Το σενάριο της σειράς θα γράψει ο Nathaniel Halpern ("Outcast", "Legion"), την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Mark Romanek ("One Hour Photo", "Never Let Me Go"), ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο σκηνοθέτης Matt Reeves ("Planet of the Apes"), μέσα απο την εταιρεία του 6th & Idaho.

To casting που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει εξασφαλίσει για τον πρωταγωνιστικό γυναικείο ρόλο την Rebecca Hall ("The Prestige", "Transcendence"), ενώ σύντομα αναμένεται να γίνουν γνωστά και τα υπόλοιπα ονόματα του cast.

Η σειρά που αποτελεί μια συμπαραγωγή της Fox 21 Television Studios και της Amazon Studios, αναμένεται να κάνει κυκλοφορήσει στα τέλη του 2020, με την πρώτη σεζόν να αποτελείται απο οκτώ επεισόδια.

Έτσι, ύστερα απο την κινηματογραφική μεταφορά του "The Electric State", που ετοιμάζεται αυτή τη στιγμή, ενα ακόμη έργο του Simon Stålenhag παίρνει σάρκα και οστά, αυτή τη φορά για την μικρή οθόνη...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.