Το Amazon Ετοιμάζει Το "Fear Agent"

0

Αν και τον τελευταίο καιρό το Amazon έχει στρέψει την προσοχή του στην παραγωγή της πανάκριβης τηλεοπτικής σειράς του "Lord of the Rings", ταυτόχρονα ασχολείται και με άλλα projects που θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα του. Ένα απο αυτά είναι και το "Fear Agent", η τηλεοπτική μεταφορά του comic των Dark Horse Comics/Image Comics, που δημιούργησε ο Rick Remender και που εικονογράφησαν οι Tony Moore και Jerome Opena.

"O Heath Huston είναι ενας Fear Agent, μέλος μια ομάδας κρούσης που έχει σαν στόχο την αντιμετώπιση εξωγήινων απειλών στους πλανήτες-μέλη, που στην περίπτωση του Heath είναι η Γή. Ενας αλκοολικός βλάχος απο το Texas, που μελετά τον Mark Twain και που περνά τις ημέρες του κουβεντιάζοντας με την Annie, το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης στο σκάφος του.

Υστερα απο μια επικίνδυνη απόδραση απο τον πλανήτη Frazterga, ο Heath αναγκάζεται να εξερευνήσει ενα εγκαταλελειμένο διαστημικό φυλάκιο, με το οποίο δεν μπορεί να επικοινωνήσει. Στο φυλάκιο έχει εισβάλλει μια φυλή απο Οκτώποδες, που καταβροχθίζουν τα θύματα τους χρησιμοποιώντας πανίσχυρα στομαχικά υγρά και έπειτα αναπαράγουν το είδος τους. Ο Heath ανακαλύπτει πως τα αυτά τα πλάσματα χρησιμοποιούνται σαν βιολογικό όπλο απο την φυλή των Dressites, οι οποίοι στο παρελθόν προσπάθησαν να καταστρέψουν τη Γή."

Την μεταφορά του comic στην τηλεόραση έχουν αναλάβει οι Seth Rogen και Evan Goldberg ("This Is the End", "The Interview"), οι οποίοι στο παρελθόν υλοποίησαν την μεταφορά του comic "Preacher" στο AMC και πιο πρόσφατα την πρώτη σεζόν του comic "The Boys" στο Amazon. Το σενάριο έχει γράψει ο Mattson Tomlin ("The Batman"), ενώ την σκηνοθεσία του πιλοτικού επεισοδίου έχει αναλάβει ο David F. Sandberg ("Lights Out", "Shazam!").

Κρίνοντας απο τις παλαιότερες δουλειές των Rogen και Goldberg, το "Fear Agent" μοιάζει να βρίσκεται στη ζώνη άνεσης τους και αν δεν "ξεφύγουν" όπως έκαναν με το "Preacher", τότε η τηλεοπτική μεταφορά του "Fear Agent" μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι αξιόλογο...

 

Το Amazon Ετοιμάζει Το "Fear Agent"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.