Το Amazon Ετοιμάζει Το "Daisy Jones And The Six"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το Amazon ετοιμάζει το "Daisy Jones & The Six", μια νέα τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα της Taylor Jenkins Reid.

"Το 'Daisy Jones & The Six' είναι ενα μουσικό δράμα που καταγράφει την εντυπωσιακή άνοδο και την ξαφνική πτώση ενός διάσημου (μυθοπλαστικού) συγκροτήματος της ρόκ στην δεκαετία του 70'.
Γεννημένη μέσα σε μια εύπορη οικογένεια, αλλά χωρίς το ενδιαφέρον των εγωκεντρικών γονιών της, η Daisy Jones (Riley Keough) είναι μια πνευματώδης και αινιγματική τραγουδίστρια-στιχουργός, που ενηλικιώνεται και αναδύεται στον χώρο της ροκ, με υπόβαθρο την μουσική σκηνή του Los Angeles της δεκαετίας του 70'."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Scott Neustadter ("The Disaster Artist") και Michael Weber, ενώ στη θέση του showrunner βρίσκεται ο Will Graham ("Mozart in the Jungle"), που εκτελεί και χρέη παραγωγού με την ηθοποιό Reese Witherspoon και την σκηνοθέτρια Niki Caro ("The Zookeeper's Wife", "Mulan"), που έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία αρκετών επεισοδίων.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Daisy Jones βρίσκεται η Riley Keough ("The Girlfriend Experience"), ενώ πρός το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα του υπόλοιπου cast.

Το "Daisy Jones & The Six" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2020...

 

Το Amazon Ετοιμάζει Το "Daisy Jones And The Six"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.