Το Amazon Ετοιμάζει Την Σειρά Του "Event Horizon"

0

Είκοσι δυο χρονιά μετά την κυκλοφορία του στις αίθουσες, το "Event Horizon" επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά στην τηλεόραση. Αν και το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Paul W.S. Anderson που είχε στη θέση των πρωταγωνιστών τους Laurence Fishburne και Sam Neill, δεν γνώρισε μεγάλη επιτυχία, το Amazon θεωρεί πως η ιστορία αξίζει μια νέα αφήγηση, καθώς παρήγγειλε την τηλεοπτική μεταφορά του φίλμ.

Το Amazon Ετοιμάζει Την Σειρά Του "Event Horizon"

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Variety, η σειρά θα βασιστεί στο φίλμ και θα αφηγηθεί την ιστορία της μυστηριώδους επιστροφής ενός διαστημοπλοίου ύστερα απο ενα ταξίδι μέσα απο μια μαύρη τρύπα, που δημιούργησαν άνθρωποι. Όταν ενα άλλο σκάφος θα ταξιδέψει για να εξερευνήσει τι συνέβη, το πλήρωμα θα διαπιστώσει πως το Event Horizon όντως ταξίδεψε μέσα σε μια φρικτή εναλλακτική διάσταση.

Το Amazon Ετοιμάζει Την Σειρά Του "Event Horizon"

Την υλοποίηση της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει αναλάβει ο Adam Wingard, ο σκηνοθέτης των ταινιών "You're Next", "V/H/S", "The Guest" και "Death Note", ο οποίος θα εκτός απο την παραγωγή θα αναλάβει και την σκηνοθεσία κάποιων επεισοδίων.

Με επικεφαλής εναν σκηνοθέτη τρόμου, το πλούσιο budget του Amazon και μια ιστορία που θεωρούμε αρκετά ενδιαφέρουσα, το τηλεοπτικό "Event Horizon" μπορεί να εξελιχθεί σε ενα αξιόλογο και αρκετά τρομακτικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.