Το Amazon Ετοιμάζει Την Σειρά "The Rig"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το Amazon παράγγειλε το "The Rig", μια νέα τηλεοπτική σειρά που χαρακτηρίζεται σαν ένα μυστηριώδες, μεταφυσικό θρίλερ.

"Η σειρά εξελίσσεται πάνω στην πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου Kishorn Bravo, που είναι εγκατεστημένη στα ανοικτά της Σκωτίας, στα επικίνδυνα νερά της Βόρειας Θάλασσας. Όταν το πλήρωμα ετοιμάζεται για την προγραμματισμένη επιστροφή στη στεριά, μια μυστηριώδης και απρόσμενη ομίχλη αρχίζει να καλύπτει τα πάντα και σύντομα ανακαλύπτουν πως όλες οι επικοινωνίες με την ακτή και τον έξω κόσμο είναι εκτός λειτουργίας. Καθώς προσπαθούν να ανακαλύψουν τι βρίσκεται πίσω από αυτήν την περίεργη δύναμη, οι δεσμοί σπάνε και νέες συμμαχίες δημιουργούνται."

Δημιουργός της σειράς είναι ο David Macpherson, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Meg Salter και Matthew Jacobs Morgan. Την παραγωγή θα συντονίσει η Βρετανική εταιρεία παραγωγής Wild Mercury Productions, που στο παρελθόν έχει υλοποιήσει τις σειρές "Troy: Fall Of A City" και "Humans", ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο John Strickland ("Bodyguard").

Σύμφωνα με την Georgia Brown, την Διευθύντρια ευρωπαϊκών παραγωγών της Amazon Prime Video:

"To 'The Rig' είναι μια εξαιρετική ιστορία, αφηγούμενη αριστοτεχνικά στις πιο δραματικές συνθήκες. Η σειρά θέτει ερωτήματα γύρω από την φύση και το περιβάλλον και εστιάζει στο τι χρειάζεται να κάνεις για να επιβιώσεις και να είσαι άνθρωπος, κάτι που φαντάζει πολύ σχετικό με τον κόσμο που ζούμε αυτήν την στιγμή."

Ενώ σύμφωνα με τον Derek Wax, τον Διευθυντή της εταιρείας παραγωγής Wild Mercury:

"Το 'The Rig' είναι ένα επικό θρίλερ που στηρίζεται στους χαρακτήρες, γεμάτο με καταιγιστική δράση και τολμηρές νέες ιδέες. Ο David Macpherson απεικονίζει την ζωή πάνω στην πλατφόρμα με εντυπωσιακό ρεαλισμό και είναι πολύ συναρπαστική συνεργασία τόσο με τον ίδιο, όσο και με τον σκηνοθέτη John Strickland, στην καταγραφή της κλίμακας και της εικόνας αυτού του κόσμου."

Τα γυρίσματα του "The Rig", που τουλάχιστον στα χαρτιά φαντάζει πολύ ενδιαφέρουσα, θα ξεκινήσουν στις αρχές του νέου έτους...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.