Το Amazon Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του "Ringworld"

0

Ο πόλεμος του streaming καλά κρατεί και οι μεγάλοι παίκτες βρίσκονται στην αναζήτηση του "the next best thing", κάτι που μόνο ως θετικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για εμας. Ένα από αυτά τα μεγάλα projects είναι και το "Ringworld", η μεταφορά από το Amazon της κλασικής νουβέλας επιστημονικής φαντασίας του Larry Niven, που αποτελεί μέρος της σειράς ιστοριών "Known Space".

Το πρώτο βιβλίο της σειράς εκδόθηκε το 1970 αποσπώντας τα βραβεία Nebula, Hugo και Locus, το 1980 ακολούθησε το "The Ringworld Engineers", το 1996 το "The Ringworld Throne", το 2004 το "Ringworld's Children" και το 2012 το "Fate of Worlds", που ο Niven έγραψε μαζί με τον Edward M. Lerner ("Dark Secret", "Moonstruck"). Το διάστημα ανάμεσα στο 2007 και το 2010, ο Niven κυκλοφόρησε και τέσσερα άλλα βιβλία που ανήκουν στη σειρά "Fleet of Worlds", με ιστορίες που διαδραματίζονται πριν από τα γεγονότα του "Fate of Worlds".

"Το Ringworld αφηγείται την ιστορία του Louis Gridley Wu, που γιορτάζει τα διακοσιοστά γενέθλια του, σε μια τεχνολογικά πολύ προηγμένη Γη του μακρινού μέλλοντος. Μονίμως βαριεστημένος, αποδέχεται μια πρόταση να ταξιδέψει με μια γυναίκα και δυο εξωγήινους, σε ένα συναρπαστικό ταξίδι εξερεύνησης και αποκάλυψης των μυστηρίων του 'Ringworld', του απομακρυσμένου τεχνητού δακτυλίου πέρα από το Γνωστό Σύμπαν (Known Space)."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Akiva Goldsman ("A Beautiful Mind", "The Da Vinci Code"), ενώ στην σκηνοθεσία του πιλότου θα βρεθεί ο Alan Taylor ("Game of Thrones", "Thor: The Dark World").

Το "Ringworld" έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά πολύ φιλόδοξων projects που ετοιμάζει το Amazon και που περιλαμβάνουν το πανάκριβο τηλεοπτικό "Lord of the Rings", το "The Wheel of Time" και το "Utopia"...

 

Το Amazon Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του "Ringworld"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.