Το Amazon Ετοιμάζει Τη Μεταφορά Του "Boy In The Suitcase"

0

Η Amazon Studios ετοιμάζει την τηλεοπτική μεταφορά του "The Boy In The Suitcase", την best selling σκανδιναβική σειρά βιβλίων μυστηρίου που έγραψαν οι Lene Kaaberbol και Agnete Friis.

"Ενα γυμνό, ναρκωμένο αλλά ζωντανό 3χρονο αγόρι βρίσκεται μέσα σε μια βαλίτσα στο σταθμό τραίνου της Κοπεγχάγης και διασώζεται απο την Nina Borg, μια νοσοκόμα του Ερυθρού Σταυρού. Με μεγάλο τίμημα για της οικογενειακή της ζωή, η νοσοκόμα αναλαμβάνει την προστασία του αγοριού, βάζοντας και τους δυο σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι, που πεισματικά θέλει να διαβεί μόνη της και χωρίς την βοήθεια κανενός. Ο παρορμητικός χαρακτήρας της Borg, θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα τόσο στην ίδια όσο και στο μικρό παιδί, καθώς η μαφία της Ανατολικής Ευρώπης τους καταδιώκει."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει η Kirsten Sheridan ("In America"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Joshua Maurer & Alixandre Witlin.

Ετσι, και μετά απο την επικείμενη τηλεοπτική μεταφορά του "The Crow Girl", μια ακόμη σκανδιναβική σειρά βιβλίων μυστηρίου παίρνει το δρόμο πρός την μικρή οθόνη, ένα δρόμο που πιθανότατα θα ακολουθήσουν και άλλες νουβέλες του Βορά...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.