Το Amazon Απέκτησε Το "The Terminal List"

0

Το Amazon απέκτησε το "The Terminal List", την τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στη bestselling νουβέλα του Jack Carr.

"Η σειρά ακολουθεί τον James Reece, τον Υπολοχαγό/Διοικητή μιας ομάδας της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (Navy SEALs), που είδε την διμοιρία του να πέφτει σε ενέδρα κατά την διάρκεια μιας πολύ επικίνδυνης μυστικής αποστολής. Ο Reece επιστρέφει πίσω στην οικογένεια του με αντικρουόμενες μνήμες του γεγονότος και ερωτήματα για το ποσοστό ευθύνης του. Όταν όμως έρχονται στην επιφάνεια νέα στοιχεία γύρω από το γεγονός, ο Reece ανακαλύπτει πως σκοτεινές δυνάμεις εργάζονται εναντίον του, δυνάμεις που απειλούν την ζωή του, αλλά και τις ζωές των δικών του ανθρώπων."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο David DiGilio ("Strange Angel", "Traveler"), ενώ στην σκηνοθεσία και την παραγωγή βρίσκεται ο γνωστός σκηνοθέτης Antoine Fuqua ("Training Day", "King Arthur"). Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του James Reece βρίσκεται ο Chris Pratt ("Guardians of the Galaxy", "Jurassic World", "Zero Dark Thirty"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού.

Η νέα σειρά που χαρακτηρίζεται ως μια δραματική ιστορία εκδίκησης, θα αποτελέσει την δεύτερη συνεργασία ανάμεσα στον Antoine Fuqua και τον Chris Pratt, καθώς το 2016 είχαν συνεργαστεί στο γουέστερν "The Magnificent Seven".

Το "The Terminal List", που αποτελεί μια συμπαραγωγή των Amazon Studios, Civic Center Media και MRC Television, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2021...

 

Το Amazon Απέκτησε Το "The Terminal List"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.