Το "Amazing Stories" Επιστρέφει Στην Τηλεόραση

0

Οι ανθολογίες τρόμου επιστρέφουν για τα καλά, τόσο στον κινηματογράφο όσο και στη τηλεόραση. Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί το remake του "Amazing Stories", το οποίο θα επιστρέψει στην οθόνη του NBC, ύστερα απο 30 χρόνια.

Η ανθολογία τρόμου-φαντασίας που δημιούργησε ο Steven Spielberg, ξεκίνησε να προβάλεται στο NBC το 1985 και ολοκληρώθηκε το 1987, ύστερα απο 45 επεισόδια που απέφεραν 12 υποψηφιότητες και 5 βραβεία Emmy.

Στην σκηνοθεσία των επεισοδίων βρέθηκαν μερικοί απο τους κορυφαίους σκηνοθέτες του Hollywood όπως οι Martin Scorsese, Robert Zemeckis, Brad Bird, Joe Dante, Irvin Kershner, Clint Eastwood και Peter Hyams.

Αν και η ανθολογία τρόμου δεν γνώρισε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, η ποιότητα της κινήθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο, καθιστώντας την μια απο τις τις καλύτερες του είδους, μαζί με το κορυφαίο "Twilight Zone".

Το σενάριο του νέου "Amazing Stories" που υλοποιήσει η Universal TV, θα αναλάβει ο Bryan Fuller ("Dead Like Me", "Pushing Daisies", "Hannibal"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Darryl Frank και Justin Falvey της Amblin TV, της εταιρείας παραγωγής του Steven Spielberg.

Αν και δεν είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές της τάσης που θέλει όλες τις σειρές του παρελθόντος να επιστρέφουν, η παρουσία του Fuller, που αυτή τη στιγμή εργάζεται στην προετοιμασία του ιδιαίτερα φιλόδοξου "American Gods" του δικτύου Starz, αφήνει αρκετά περιθώρια αισιοδοξίας....

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.