Το A&E Θα Μεταφέρει Το "Let the Right One In" Στη TV

0

Σύμφωνα με το THR, το δίκτυο A&E απέκτησε τα δικαιώματα της ταινίας "Let the Right One In", με σκοπό την μεταφορά του στην τηλεόραση.

Το εξαιρετικό σουηδικό φίλμ του Tomas Alfredson ("Tinker Tailor Soldier Spy"), κυκλοφόρησε το 2008 βασισμένο στο βιβλίο του John Ajvide Lindqvist, και απέσπασε πολύ καλές κριτικές και μια υποψηφιότητα για βραβείο BAFTA. Το 2010 κυκλοφόρησε το αξιοπρεπέστατο αμερικανικό remake με σκηνοθέτη τον Matt Reeves ("Cloverfield", "Dawn of the Planet of the Apes") και πρωταγωνιστές τους Kodi Smit-McPhee και Chloë Grace Moretz.

"O 12χρονος Oskar είναι μονίμως κλεισμένος στον εαυτό του, αφού η μητέρα του τον παραμελεί και οι συμμαθητές του στο σχολείο, τού επιτίθενται με κάθε ευκαιρία. Όταν κοντά στο σπίτι του μετακομίζει ένα μυστηριώδες κορίτσι, η Eli, ανάμεσά τους δημιουργείται σιγά-σιγά μία βαθιά φιλία. Καθώς μια σειρά από μυστηριώδεις φόνους συγκλονίζουν τη μικρή πολιτεία, ο Oskar θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια και να δεχτεί ότι η φαινομενικά αθώα φίλη του είναι ένα αιμοδιψές βαμπίρ."

Το σενάριο της μεταφοράς θα γράψει ο Brandon Boyce και ο Jeff Davis ("Teen Wolf"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.