Το A&E Παρήγγειλε Την Πρώτη Σαιζόν Του "The Returned"

0

Το τηλεοπτικό δίκτυο A&E παρήγγειλε την πρώτη σαιζόν του "The Returned", της νέας μεταφυσικής σειράς που είναι βασισμένη στη γαλλική τηλεοπτική σειρά "Les Revenants" ("The Returned") του Fabrice Gobert.

"Το "Les Revenants" βασίστηκε στην ομώνυμη ταινία του 2004 που σκηνοθέτησε ο Robin Campillo. Η ιστορία εστιάζει σε μια μικρή πόλη, η οποία αναστατώνεται όταν αρκετοί νεκροί άνθρωποι αρχίζουν να επιστρέφουν στη ζωή, χωρίς να έχουν γεράσει ή να γνωρίζουν ότι είναι νεκροί. Καθώς προσπαθούν να επιστρέψουν στις ζωές τους, περίεργα φαινόμενα και φρικτοί φόνοι αρχίζουν να συμβαίνουν."

Το σενάριο της αμερικανικής σειράς έχει αναλάβει ο Carlton Cuse ("Bates Motel", "Lost"), που θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Raelle Tucker ("True Blood").

Το "The Returned", έρχεται να προστεθεί στη λίστα μαζί με το "Resurrection" , το "Babylon Fields" και το "The Leftovers", καθώς όλες αυτές οι σειρές μοιάζουν πολύ θεματικά.

Οπως και να έχει, η αμερικανική έκδοση του "Les Revenants" πολύ δύσκολα θα καταφέρει να ξεπεράσει την αντίστοιχη γαλλική, που είναι πραγματικά εξαιρετική.

Η παραγωγή της σειράς θα ξεκινήσει το καλοκαίρι, ενώ η πρώτη σαιζόν που θα αποτελείται απο 10 επεισόδια θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2015.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.