Το ABC Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Marvel’s Most Wanted"

0

Αν και η Marvel έχει βιώσει μια άκρως επιτυχημένη πορεία στον κινηματογράφο, κανείς δεν μπορεί να πεί ότι το ίδιο ισχύει και για την τηλεόραση, καθώς τόσο το "Agents Of S.H.I.E.L.D" όσο και το "Agent Carter", δεν κατάφεραν να συγκινήσουν ούτε τους κριτικούς αλλά ούτε και τους τηλεθεατές.

Παρά την μέτρια υποδοχή αυτών των σειρών, η Marvel και το ABC συνεχίζουν όχι μόνο να τις στηρίζουν αλλά μάλιστα σήμερα έγινε γνωστό, ότι το δίκτυο ABC παρήγγειλε το πιλοτικό επεισόδιο του "Marvel’s Most Wanted", μιας spin-off σειράς που έχει ως πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες την Bobbi Morse (Adrienne Palicki) και τον Lance Hunter (Nick Hunter), δυο χαρακτήρες που γνωρίσαμε απο το "Agents Of S.H.I.E.L.D".

Αν και η πλοκή παραμένει άγνωστη, το σίγουρο είναι ότι η σειρά θα εστιάζει στην προσωπική σχέση του ζευγαριού και στην κοινή τους παρουσία στο πεδίο της μάχης, μια πλοκή που φαντάζει αστεία και καθόλου ενδιαφέρουσα.

Το σενάριο και την γενική επιμέλεια της νέα σειράς έχουν αναλάβει οι Jeffrey Bell και Paul Zbyszewski, οι παραγωγοί-σεναριογράφοι του "Agents Of S.H.I.E.L.D".

Αν και η τηλεοπτική παρουσία της Marvel βελτιώθηκε πολύ με το "Daredevil" - την καλύτερη τηλεοπτική σειρά του στούντιο μέχρι σήμερα - η παραγγελία του πιλότου του "Marvel’s Most Wanted" μαρτυρά ότι δυστυχώς το στούντιο δεν πήρε το μήνυμα και εξακολουθεί να ασχολείται με ευκολοχώνευτες και χαριτωμένες τηλεοπτικές σειρές που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτε το καινούργιο.

Κάτι που ελπίζουμε ότι δεν θα ισχύσει και με τις νέες σειρές "Jessica Jones", "Luke Cage", "Iron Fist" και "The Defenders", που θα υλοποιήσει το Netflix για λογαριασμό της Marvel...

[UPDATE 13/05/2016]
Το ABC αποφάσισε να μην υλοποιήσει την σειρά.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.