Το "A Discovery Of Witches" Στην Τηλεόραση

0

Σύμφωνα με το Deadline, η εταιρεία παραγωγής Bad Wolf απέκτησε τα δικαιώματα του "A Discovery Of Witches", του πρώτου βιβλίου απο την "All Souls Trilogy", την τριλογία φαντασίας που έγραψε η Deborah Harkness. Η συμφωνία αφορά στην μεταφορά της πρώτης νουβέλας στην τηλεόραση, κάτι που άν στεφθεί με επιτυχία θα συνεχιστεί με την μεταφορά ολόκληρης της τριλογίας.

"Η ιστορία εστιάζει στην Diana Bishop, μια νεαρή καθήγητρια στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, που είναι απόγονος των Μαγισσών του Salem. Οταν η Diana άθελα της θα ξεκλειδώσει ένα μαγεμένο χειρόγραφο, θα αναγκαστεί να ενστερνιστεί την μαγεία που βρίσκεται στο αίμα της και θα εμπλακεί σε ένα απαγορευμένο ρομάτζο με τον γοητευτικό, αρχαίο βρυκόλακα Matthew Clairmont."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει η Kate Brooke ("Mr Selfridge"), ενώ χρέη παραγωγών θα εκτελέσουν οι Jane Tranter και Julie Gardner της Bad Wolf.

all-souls-trilogy-deborah-harkness

Το "A Discovery Of Witches", το πρώτο βιβλίο της τριλογίας εκδόθηκε το 2011, το 2012 ακολούθησε το "Shadow of Night", ενώ η τριλογία ολοκληρώθηκε το 2014 με την κυκλοφορία του "The Book of Life".

Με αρκετά γλυκανάλατη πλοκή και στοιχεία που φαντάζουν σαν μια μίξη του Harry Potter και τις Young Adult νουβέλες που έχουν κυκλοφορήσει στον κινηματογράφο τα τελευταία χρόνια, η τηλεοπτική μεταφορά του "All Souls Trilogy" φαντάζει περισσότερο σαν μια ύστατη προσπάθεια αξιοποίησης των βιβλίων, καθώς η κινηματογραφική μεταφορά που προσπάθησε η Warner Bros. πρίν απο μερικά χρόνια απέτυχε....

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.