Close Menu
Cinemode.grCinemode.gr
    Facebook X (Twitter)
    Cinemode.grCinemode.gr
    Facebook X (Twitter)
    • Home
    • Cinema
      • ΚΡΙΤΙΚΕΣ
      • CINEMA ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
    • Movie Trailers
    • Τηλεοπτικές Σειρές
      • ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΩΝ
      • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • Μικρού Μήκους
    • Music Films
    • Contact
    Cinemode.grCinemode.gr
    Home»Τηλεοπτικές Σειρές»Το “3001: The Final Odyssey” Γίνεται Μίνι Σειρά
    Το "3001: The Final Odyssey" Γίνεται Μίνι Σειρά
    Τηλεοπτικές Σειρές

    Το “3001: The Final Odyssey” Γίνεται Μίνι Σειρά

    CinemodeΑπό Cinemode03/11/2014Δεν υπάρχουν Σχόλια

    Σύμφωνα με το Deadline, το δίκτυο Syfy ετοιμάζει την μεταφορά στη μικρή οθόνη του “3001: The Final Odyssey”, του τέταρτου και τελευταίου βιβλίου της σειράς “Odyssey”, που έγραψε ο Arthur C. Clarke.

    “Μια επική ιστορία ενός άνδρα χαμένου στο διάστημα και σκοτεινοί διαλογισμοί πάνω στην τελική μοίρα της Ανθρωπότητας. Ο αστροναύτης Frank Poole, που θεωρείτο νεκρός, αιωρούμενος στο κενό του διαστήματος, διασώζεται το έτος 3001. Με σκοπό να σώσει την ανθρωπότητα, ο Frank επιστρέφει στο δορυφόρο του Δία, την Ευρώπη, για να επικοινωνήσει με τον συνάδελφο του Dave Bowman, το μυαλό του οποίου έχει προσηλωθεί σε ένα τρίτο μονόλιθο.”

    Η σειρά βιβλίων “Odyssey”, ξεκίνησε με το “2001” που κυκλοφόρησε το 1968 και ενέπνευσε την θρυλική ταινία του Kubrick. Το 1982 ακολούθησε το “2010: Odyssey Two” που μεταφέρθηκε και αυτό στον σινεμά το 1984, απο τον σκηνοθέτη Peter Hyams. Το 1987 κυκλοφόρησε το τρίτο μέρος με τον τίτλο “2061: Odyssey Three” και η σειρά ολοκληρώθηκε το 1997 με το τέταρτο βιβλίο “3001: The Final Odyssey”.

    Το σενάριο της μεταφοράς θα γράψει ο Stuart Beattie (“Pirates Of The Caribbean”, που θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Ridley Scott και τον David W. Zucker.

    Σύμφωνα με τον Ridley Scott:

    “Υπήρξα μεγάλος θαυμαστής της σειράς βιβλίων “Odyssey” του Arthur C. Clarke και φυσικά της ταινίας “2001” του Stanley Kubrick. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχω στην μεταφορά αυτής της κληρονομιάς στο κοινό και στην συνέχιση της μεγάλης κινηματογραφικής παράδοσης, που αυτή η ιστορία και οι δημιουργοί της αξίζουν.”

    Η μεταφορά στην τηλεόραση του “3001: The Final Odyssey” θα έχει την μορφή μίνι σειράς, κάτι που αναμένεται να γίνει και με το “Childhood’s End”, ενός ακόμη κλασσικού έργου του Arthur C. Clarke που θα μεταφερθεί επίσης απο το Syfy.

    Διαφημίσεις
    Μοιραστείτε. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Cinemode
    • Facebook
    • X (Twitter)

    Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

    Σχετικα Αρθρα

    Trailer Από Τη Νέα Σειρά “Spider-Noir”

    12/02/2026

    Trailer Από Τη Νέα Σειρά “Scarpetta”

    11/02/2026

    Νέο Trailer Από Τη Δεύτερη Σεζόν Του “One Piece”

    11/02/2026

    Trailer Από Τη Δεύτερη Σεζόν Του “Rivals”

    11/02/2026
    Σχολιάστε

    Τα σχόλια έχουν κλείσει.

    • Αφιερωματα TV

    Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Φεβρουαρίου

    31/01/2026

    Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Ιανουαρίου

    31/12/2025
    • Αφιερωματα Ταινίες

    Οι Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Φεβρουάριο

    05/02/2026

    Οι Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Ιανουάριο

    05/01/2026
    Διαφημισεις
    • Μουσικα Φιλμ

    Trailer Από Το Μουσικό Φιλμ “Depeche Mode M”

    17/09/2025
    Διαφημισεις
    • Ταινιες Μικρου Μηκους

    Ταινία Μικρού Μήκους: “Portrait of God”

    12/07/2025
    Διαφημισεις
    Τελευταια Αρθρα

    Trailer Από Τη Νέα Σειρά “Spider-Noir”

    12/02/2026

    Trailer Από Τη Νέα Σειρά “Scarpetta”

    11/02/2026

    Νέο Trailer Από Τη Δεύτερη Σεζόν Του “One Piece”

    11/02/2026

    Trailer Από Τη Δεύτερη Σεζόν Του “Rivals”

    11/02/2026
    Κριτικές
    8.1

    Κριτική Στο “American Primeval”

    27/01/2025
    8.0

    Κριτική Στο “The Day of the Jackal”

    27/12/2024
    8.8

    Κριτική Στο “Shogun” Του FX

    13/05/2024
    6.8

    Κριτική Στο “The Killer” Του David Fincher

    14/11/2023
    Σχετικα

    Η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή των άρθρων του cinemode.gr μπορεί να γίνεται χωρίς την συγκατάθεση μας, αν και εφόσον στην σελίδα όπου δημοσιεύονται αναφέρεται ξεκάθαρα η πηγή του αυθεντικού άρθρου, με link που οδηγεί στο site μας. [π.χ Πηγή: www.cinemode.gr/link-του-αρθρου-μας]

    Ολα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο cinemode.gr είναι πρωτότυπα και όχι αναδημοσιεύσεις, με εξαίρεση τα αποσπάσματα συνεντεύξεων και τις υποθέσεις-πλοκές ταινιών ή τηλεοπτικών σειρών, που έχουν μεταφραστεί απο τα επίσημα ξενόγλωσσα κείμενα των στούντιο παραγωγής ή τις επίσημες ελληνικές εταιρείες διανομής. Πολλές απο τις εικόνες των άρθρων είναι δικής μας γραφιστικής δημιουργίας και η χρήση τους απο τρίτους, χωρίς την απόδοση πηγής δεν επιτρέπεται.

    Facebook X (Twitter)
    © 2026 Cinemode.gr

    Γράψτε τον όρο και πατήστε Enter για την αναζήτηση. Πατήστε Esc για να ακυρώσετε.