Το 2016 Η Πρεμιέρα Της 2ης Σαιζόν Του "Top Of The Lake"

0

Σύμφωνα με το IF, η δεύτερη σαιζόν του "Top Of The Lake", θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Δεκέμβριο στο Sydney, ενώ η τηλεοπτική της πρεμιέρα αναμένεται να γίνει μέσα στο 2016, στο BBC2.

Αν και η σειρά αρχικά ήταν προγραμματισμένη για μια και μόνο σαιζόν, έχοντας τον χαρακτήρα μίνι, οι εξαιρετικές κριτικές και η θερμή υποδοχή απο το τηλεοπτικό κοινό οδήγησαν τους παραγωγούς στην απόφαση να συνεχίσουν με τον δεύτερο κύκλο.

Πρωταγωνίστρια και στη δεύτερη σαιζόν θα είναι η ταλαντούχα Elisabeth Moss ("Mad Men"), η οποία για την εξαιρετική της ερμηνεία στην πρώτη σαιζόν βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα.

Η υπόθεση της δεύτερης σαιζόν θα ακολουθεί και πάλι την ντετέκτιβ Robin Griffin, η οποία αυτή τη φορά εξερευνά μια νέα υπόθεση στη Harbour City του Hong Kong.

Δημιουργοί της σειράς είναι η σκηνοθέτης Jane Campion ("The Piano") και ο Gerard Lee, οι οποίοι αυτή τη στιγμή γράφουν το σενάριο της νέας σαιζόν που θα σκηνοθετήσει η Campion, σε συνεργασία με ένα νέο σκηνοθέτη που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός.

Η πρώτη σαιζόν της σειράς μυστηρίου των Campion και Lee, χαρακτηρίστηκε απο την μελαγχολική ατμόσφαιρα, την εξαιρετική κινηματογράφηση και τις εξαιρετικές ερμηνείες, αποσπώντας συνολικά 8 υποψηφιότητες για βραβεία Emmy και 2 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα.

Με δεδομένο ότι όλοι οι κύριοι συντελεστές θα επιστρέψουν και στη δεύτερη σαιζόν, ο δεύτερος κύκλος του "Top Of The Lake" αναμένεται το ίδιο αξιόλογος με τον πρώτο...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.