Το TNT Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "The Deep Mad Dark"

0

Το δίκτυο TNT παρήγγειλε το επεισόδιο-πιλότο του "The Deep Mad Dark", μιας νέας τηλεοπτικής σειράς μυστηρίου.

"Η Polly Lewis, μια νευροχειρουργός του Detroit, ξεκινά μια ανορθόδοξη μελέτη στον τομέα της μνήμης και του τραύματος. Η κάποτε πολύ στενή της φίλη - η ασεβής, πλήν ιδιοφυής Tash Hollander - επιστρέφει ύστερα απο μια πολύχρονη παραμονή σε μια περίεργη και απομονωμένη κοινότητα στο Belize. Με την επιστροφή της, η Tash εισέρχεται στη ζωή της Polly με ακραίο τρόπο που απειλεί να καταστρέψει ότι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα στη ζωή της. Όμως γιατί?"

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Megan Martin ("Animal Kingdom"), ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Niels Arden Oplev ("The Girl with the Dragon Tattoo"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.

Ο Δανός σκηνοθέτης που πρίν απο λίγους μήνες ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στο remake του "Flatliners", τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει την σκηνοθεσία αρκετών πιλοτικών επεισοδίων, όπως αυτά του "Mr. Robot", του "Under the Dome" και πιο πρόσφατα του "Midnight, Texas" που θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιουλίου.

Όσον αφορά το casting που βρίσκεται σε εξέλιξη, μέχρι στιγμής έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της Jacki Weaver ("Blunt Talk", "Secret City") και του Tom Wlaschiha ("Game of Thrones")....

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.