Την 1η Νοεμβρίου Η Έναρξη Του Apple TV+

0

Κατά την διάρκεια του Apple Event που έλαβε χώρα πρίν απο δυο μέρες, η εταιρεία πληροφόρησε το κοινό γύρω απο την υπηρεσία streaming Apple TV+, με στοιχεία τόσο γύρω απο το πρόγραμμα, όσο και για την τιμολογιακή πολιτική της υπηρεσίας.

Ξεκινώντας απο την έναρξη, η υπηρεσία streaming θα ξεκινήσει την λειτουργία της στην Αμερική την 1η Νοεμβρίου (και στην Ελλάδα λίγο αργότερα), με τιμή $4.99 δολάρια/μήνα, ενώ όσοι αγοράσουν απο εδώ και πέρα καινούργιο iPhone, iPad ή Mac, θα λαμβάνουν δωρεάν μια ετήσια συνδρομή.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, αυτό σε πρώτη φάση περιλαμβάνει τις νέες τηλεοπτικές σειρές "For All Mankind" με τον Joel Kinnaman, το "The Morning Show" με τους Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, και Steve Carell, το "Dickinson" με την Hailee Steinfeld, το "See" με τον Jason Momoa και το "Truth Be Told" με την Octavia Spencer.

Αν και η τιμή του Apple TV+ είναι πολύ δελεαστική, η αλήθεια είναι πως η νέα υπηρεσία streaming δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή την ποικιλία των τίτλων και τις επιλογές που προσφέρει το Netflix και προσεχώς το Disney+, κάτι που σίγουρα θα αλλάξει στο μέλλον, καθώς η Apple έχει δεσμευτεί για μεγάλες επενδύσεις.

Μέχρι όμως να γίνει αυτό, το Apple TV+ θα φαντάζει σαν μια αξιόλογη συμπληρωματική υπηρεσία και οχι σαν την κύρια επιλογή για το σαλόνι μας...

Δείτε το trailer του Apple TV+:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.