Τηλεοπτική Σειρά Για Την "Supergirl"

0

Υστερα απο το "Arrow" και προσεχώς τα "The Flash", "Gotham" και "Constantine", ένας ακόμη χαρακτήρας της DC Comics φαίνεται να παίρνει το δρόμο πρός την μικρή οθόνη. Ο λόγος γίνεται για την "Supergirl", την ηρωίδα που δημιούργησαν οι Otto Binder και Al Plastino το 1959.

Σύμφωνα με το deadline, επικεφαλής της μεταφοράς θα είναι o Greg Berlanti ("Arrow", "The Flash"), ενώ το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου θα γράψει η Ali Adler ("Chuck", "The New Normal").

Αν και πρός το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το σενάριο της σειράς, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σειρά θα είναι μια νέα εκδοχή του χαρακτήρα της "Supergirl" και της ιστορίας της.

Η κίνηση αυτή θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως μια απάντηση σε αυτούς που έκαναν λόγο για την έλλειψη γυναικείων χαρακτήρων στις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές μεταφορές των comics, ενώ σίγουρα είναι και μια απάντηση πρός την Marvel που αυτή τη στιγμή ετοιμάζει την τηλεοπτική σειρά "Jessica Jones" για το Netflix.

Η αλήθεια είναι ότι η DC Comics έχει ηττηθεί στο κινηματογραφικό πεδίο απο την Marvel, όμως στο τηλεοπτικό πεδίο τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, καθώς η DC την προσεχή σαιζόν θα έχει 4 σειρές, ενώ η Marvel καμία...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.