Τέλος Για Το "Daredevil" Στο Netflix

0

'Oταν πρίν απο μερικούς μήνες το Netflix ανακοίνωσε το "κόψιμο" των σειρών "Iron Fist", "Luke Cage" και "Defenders", κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι λίγους μήνες αργότερα η συνδρομητική υπηρεσία streaming θα έβγαζε απο την πρίζα και το "Daredevil". Και αυτό γιατί σε αντίθεση με το "Iron Fist" και το "Luke Cage" που ποτέ δεν κατάφεραν να κερδίσουν το κοινό, το "Daredevil" αποτελούσε μια άκρως επιτυχημένη μεταφορά και την ναυαρχίδα των σειρών comic του Netflix.

Τέλος Για Το "Daredevil" Στο Netflix

Όμως τι οδήγησε το Netflix να σταματήσει μια σειρά που ήταν στην βιτρίνα του προγράμματος του? Μα φυσικά η Disney, η οποία τον τελευταίo καιρό ετοιμάζει την δική της υπηρεσία streaming που θα έχει τον τίτλο Disney+. Όντας ιδιοκτήτης της Marvel, η Disney σκοπεύει να συγκεντρώσει όλες τις τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές παραγωγές που είναι βασισμένες στους χαρακτήρες της Marvel, για (πιθανότατα αποκλειστική) διάθεση μέσα απο την δική της υπηρεσία streaming.

Κάτι που σημαίνει ότι καμία απο τις υπόλοιπες υπηρεσίες streaming όπως το Netflix, το Hulu και το Amazon, δεν θα μπορούν να διαθέτουν αυτές τις παραγωγές στους δικούς συνδρομητές. Ενα πολύ μεγάλο μέρος παραγωγών που περιλαμβάνει όλους τους χαρακτήρες της Marvel, οτιδήποτε έχει σχέση με το σύμπαν του "Star Wars" και πλέον ότι κινηματογραφικό franchise διέθετε η 20th Century Fox, την οποία απόκτησε πρίν απο μερικούς μήνες.

Όμως τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον ατρόμητο φύλακα του Hell's Kitchen? Αυτό που μπορεί να καταλάβει κανείς απο τις ανακοινώσεις τόσο του Netflix όσο και της Marvel, είναι πως ο ήρωας θα επανέλθει στο Disney+, όχι όμως με τους ίδιους πρωταγωνιστές, καθώς πλέον η ιστορία θα κάνει restart. Κάτι που σημαίνει πως (ως συνήθως) η Disney θα αποστειρώσει την ιστορία και θα την στελεχώσει με ενα νεανικό cast.

Τέλος Για Το "Daredevil" Στο Netflix

Αν και ο χαρακτήρας του Daredevil δεν είναι και ο πιο δημοφιλής ή ο πιο εύκολος για μεταφορά, μέσα απο την εξαιρετική ερμηνεία του Charlie Cox ("Boardwalk Empire"), ο οποίος έδωσε ενα μοναδικό βάρος στο χαρακτήρα. Κάτι, που σε συνδυασμό με το υπόλοιπο cast και την γενικότερα εξαιρετική παραγωγή, είχε σαν αποτέλεσμα την καλύτερη σειρά comic που έχουμε δεί μέχρι σήμερα.

Ύστερα απο την ακύρωση του "Daredevil", το Neflix διαθέτει πλέον μόνο δυο σειρές της Marvel, το "Jessica Jones" και το "Punisher", δυο σειρές που και αυτές θα διακοπούν ύστερα απο την προβολή των σεζόν που έχουν ήδη γυριστεί και που αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα μέσα στους επόμενους μήνες...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.