Τα Τηλεοπτικά Σχέδια Του David Fincher

0

Αν και ιδιαίτερα επιτυχημένος στον κινηματογράφο, τον τελευταίο καιρό ο σκηνοθέτης David Fincher ("Fight Club", "Se7en") φαίνεται να επιθυμεί να ασχοληθεί και με την τηλεόραση, ένα μέσο που τα τελευταία χρόνια ζεί την χρυσή εποχή του, καθώς οι μεγάλοι star του Hollywood δεν διστάζουν πλέον να συμμετέχουν σε τηλεοπτικές σειρές.

Ετσι, και σύμφωνα με το deadline, o Fincher θα συνεργαστεί με τον σεναριογράφο James Ellroy ("L.A. Confidential", "The Black Dahlia") σε μια noir δραματική σειρά του HBO με τον τίτλο "Shakedown".

"Το Shakedown εξελίσσεται στον κόσμο των tabloid και τον υπόκοσμο του Los Angeles της δεκαετίας του 50', και εστιάζει σε ένα αληθινό ιδιωτικό detective."

Εκτός όμως απο το "Shakedown", ο David Fincher θα σκηνοθετήσει και τον πιλότο μιας άλλης σειράς του HBO, το "Living On Noise". Η σειρά εστιάζει γύρω απο την ενασχόληση του Fincher με τα μουσικά βίντεο της δεκαετίας του 80', μια εποχή όπου ο Fincher σκηνοθέτησε videoclips για την Paula Abdul, την Madonna, τους Nine Inch Nails, και τους Aerosmith.

"Το Living On Noise εστιάζει στην παραγωγή μουσικών βίντεο της δεκαετίας του 80' και εξελίσσεται γύρω απο τα συνεργεία που παρήγαγαν αυτά τα βίντεο."

Αν και οι δυο αυτές σειρές δεν φαντάζουν και πολύ ενδιαφέρουσες, η συμμετοχή του Fincher σίγουρα θα τους δώσει το κάτι παραπάνω, ενώ η διάθεση του να εμπλακεί στον τηλεοπτικό χώρο μαρτυρά το πόσο έχουν άλλαξει τα τηλεοπτικά δεδομένα.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.