Τα Νέα Πρόσωπα Της 3ης Σαιζόν Του "Penny Dreadful"

0

Μέσα απο μια επίσημη ανακοίνωση, το δίκτυο Showtime ανακοίνωσε τα νέα πρόσωπα που θα κάνουν την εμφάνιση τους, στην τρίτη σαιζόν της εξαιρετικής τηλεοπτικής σειράς "Penny Dreadful".

Ενα απο τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της ανακοίνωσης είναι η επιστροφή της Patti LuPone, της θρύλου του Broadway που συμμετείχε στο καταπληκτικό επεισόδιο "The Nightcomers", στο ρόλο της Cut-Wife. Η LuPone θα επιστρέψει σε νέο ρόλο, αυτόν της Dr. Seward, μιας αμερικανίδας θεραπεύτριας που κουράρει την Vanessa (Eva Green), με μια νέα, ασυνήθιστη προσέγγιση.

Οσον αφορά το κενό που άφησε ο Sembene (Danny Sapani) - ο σωματοφύλακας του Sir Malcolm - αυτό θα καλυφθεί απο τον Wes Studi ("Hell On Wheels"), ο οποίος θα υποδυθεί τον Kaetenay, ενα ζωηρό, αινιγματικό Αμερικανό Ιθαγενή που συνδέεται βαθιά με τον Ethan (Josh Hartnett) και που θα εξελιχθεί σε σημαντικό σύμμαχο του Sir Malcolm (Timothy Dalton).

Eva Green & Patti Lupone

Eva Green & Patti Lupone

Στη τρίτη σαιζόν θα κάνει την εμφάνιση του και ο χαρακτήρας του Dr. Henry Jekyll, τον οποίο θα υποδυθεί ο Shazad Latif ("The Second Best Exotic Marigold Hotel"), ενώ τα νέα πρόσωπα συμπληρώνουν οι Christian Camargo ("Dexter"), στο ρόλο του Dr. Alexander Sweet, ενός ζωολόγου που σχηματίζει μια απροσδόκητη φιλία με την Vanessa, o Sam Barnett στο ρόλο του μυστηριώδους γραμματέα της Dr. Seward και η Jessica Barden ("Far from the Madding Crowd") στο ρόλο της Justine, μια νεαρής ακόλουθου της Lily και του Dorian Gray.

Δημιουργός της σειράς είναι ο John Logan (“Hugo”, “The Aviator”, “Gladiator”), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Juan Antonio Bayona (“The Impossible”, “The Orphanage”,) Sam Mendes (“American Beauty”, “Skyfall”) και Pippa Harris (“Revolutionary Road”, “Call The Midwife”).

Πρωταγωνιστούν οι Eva Green, Josh Hartnett, Timothy Dalton, Rory Kinnear, Harry Treadaway, Billie Piper και Reeve Carney.

Η goth σειρά του Showtime - που κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερη - θα επιστρέψει στις αρχές του 2016 και θα αποτελείται απο 9 επεισόδια.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.