Το Syfy Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Nightflyers"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το δίκτυο Syfy παρήγγειλε το επεισόδιο-πιλότο του "Nightflyers", μιας νέας τηλεοπτικής σειράς που είναι βασισμένη στην ομώνυμη sci-fi νουβέλα του George R.R. Martin ("Game of Thrones") και την κινηματογραφική ταινία του 1987.

"Η ιστορία εξελίσσεται στο μέλλον, την παραμονή της καταστροφής της Γής. Με την ελπίδα ότι θα έρθουν σε επαφή με εξωγήινη ζωή, οκτώ πρωτοπόροι επιστήμονες και ένας ισχυρός τηλεπαθητικός, ξεκινούν ένα ταξίδι στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος με το Nightflyer, ένα σκάφος με ολιγομελές πλήρωμα και εναν μοναχικό κυβερνήτη. Οταν όμως τρομακτικά και βίαια γεγονότα λαμβάνουν χώρα, αρχίζουν να αμφισβητούν ο ένας τον άλλον και η επιβίωση σε αυτό το ταξίδι αποδεικνύεται πολύ δυσκολότερη απ'οτι νόμιζαν."

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει γράψει ο Jeff Buhler ("Jacob’s Ladder", "ABCs of Death 2"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Gene Klein, David Barti, Doug Liman και ο σεναριογράφος της ταινίας του 1987, Robert Jaffe.

Σύμφωνα με τον Bill McGoldrick, Αντιπρόεδρο Προγράμματος στην NBC Universal Cable Entertainment:

"Ανυπομονούμε να εισέλθουμε βαθύτερα στον τρομακτικό κόσμο που δημιούργησε ο George R.R. Martin στο Nightflyers. Το σενάριο που έγραψε ο Jeff Buhler αποδίδει αυτή την κλασική sci-fi ιστορία και την μεταφέρει σε μια πλατφόρμα όπου πραγματικά μπορούμε να εξερευνήσουμε τα βάθη της τρέλας."

Αν και η σειρά είναι βασισμένη στη νουβέλα του George R.R. Martin, ο συγγραφέας δεν θα έχει καμία ανάμιξη στο project, καθώς έχει υπογράψει αποκλειστικό συμβόλαιο με το HBO...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.