Το Syfy Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Krypton"

0

Το δίκτυο Syfy παρήγγειλε το επεισόδιο πιλότο του "Krypton", μιας νέας τηλεοπτικής σειράς απο το σύμπαν της DC Comics, που ουσιαστικά αποτελεί το prequel της ιστορίας του "Superman". Η νέα σειρά είναι βασισμένη στην ιστορία που έγραψε ο David S. Goyer ("The Dark Knight Trilogy") για το σενάριο της κινηματογραφικής ταινίας "Man of Steel". Μια ιστορία που αποτυπώθηκε εν μέρη στα πρώτα λεπτά του φίλμ με πρωταγωνιστή τον Russell Crowe στο ρόλο του Jor-El.

"Πολλά χρόνια πρίν απο τον θρύλο του Superman που γνωρίζουμε, ο Οίκος των EL ατιμώθηκε και περιθωριοποιήθηκε. Αυτή η σειρά ακολουθεί τον παππού του Man Of Steel, καθώς φέρνει την ελπίδα και την ισότητα στον Krypton, μετατρέποντας ένα πλανήτη που μέχρι εκεί την στιγμή βρίσκονταν στο χάος, σε ένα μέρος τόσο αξιόλογο που έφερε στη ζωή τον μεγαλύτερο Σούπερ Ήρωα που γνωρίσαμε ποτέ."

Το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου του "Krypton" αρχικά είχαν γράψει οι Ian Goldberg ("Terminator: The Sarah Connor Chronicles", "Once Upon a Time") και David S. Goyer, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή τη στιγμή αναθεωρείται απο τον Goyer και τον Damian Kindler ("Sleepy Hollow"), που θα εκτελέσει και χρέη showrunner.

Την σκηνοθεσία του πιλότου έχει αναλάβει ο Colm McCarthy ("Peaky Blinders", "The Tudors"), ενώ την παραγωγή θα επιβλέψουν οι David S. Goyer και Damian Kindler.

Αν και η εισαγωγή του "Man of Steel" με την εντυπωσιακή απεικόνιση του πλανήτη Krypton, αποτέλεσε και το καλύτερο μέρος του φίλμ, η τηλεοπτική εκδοχή πολύ δύσκολα θα διατηρήσει το εντυπωσιακό και πανάκριβο επίπεδο παραγωγής της ταινίας...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.