Το Syfy Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Deadly Class"

0

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του THR, το δίκτυο Syfy παρήγγειλε το επεισόδιο-πιλότο του "Deadly Class", της τηλεοπτικής μεταφοράς του ομώνυμου comic της Image Comics, που δημιούργησαν οι Rick Remender, Wesley Craig, Lee Loughridge και Rus Wooton.

"Βρισκόμαστε στο 1987. Ο Marcus Lopez μισεί το σχολείο. Οι βαθμοί του είναι χάλια. Δεν έχει χρήματα. Οι δημοφιλείς αθλητές παρενοχλούν τους φίλους του. Δεν μπορεί να συγκεντρωθεί μέσα στην τάξη εξαιτίας ενός εντυπωσιακού κοριτσιού που βρίσκεται στη πρώτη σειρά των θρανίων και επειδή σκέφτεται το show 'Dag Nasty', για το οποίο έχει ήδη προμηθευτεί εισιτήρια.

Το Syfy Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Deadly Class"

Όμως οι αθλητές είναι τα παιδιά του κορυφαίου δολοφόνου του Joseph Stalin, οι καθηγητές είναι μέλη μιας αρχαίας οργάνωσης εκτελεστών, το μάθημα στο οποίο αποτυγχάνει είναι το "Οδηγός Διαμελισμού" ["Dismemberment 101] και το κορίτσι-καψούρα του είναι μέλος ενός διαβόητου εγκληματικού συνδικάτου της Ιαπωνίας και ήδη μετρά περισσότερες απο 10 δολοφονίες.

Καλώς ήρθατε στο πιο βίαιο γυμνάσιο της Γής, εκεί όπου στέλνουν τα παιδιά τους οι μεγαλύτερες οικογένειες του εγκλήματος για να εκπαιδευτούν. Ο φόνος είναι τέχνη. Το να μπορείς να σκοτώνεις θέλει ικανότητες. Στο γυμνάσιο των Θανάσιμων Τεχνών του King’s Dominion, το μαχαίρωμα στην πλάτη δεν είναι πάντα μεταφορικό, κάτι που ισχύει και για το δηλητήριο των συμμαθητών σου."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Miles Feldsott και Rick Remender, ενώ χρέη παραγωγών θα εκτελέσουν οι σκηνοθέτες Joe Russo, Anthony Russo ("Captain America: The Winter Soldier", "Captain America: Civil War") και ο Adam Targum (Banshee), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner.

Οι Joe & Anthony Russo που αυτοί τη στιγμή ετοιμάζουν τις δυο επόμενες ταινίες των "Avengers", αναμένεται να αναλάβουν και την σκηνοθεσία του πιλότου και αν αυτός στεφθεί με επιτυχία, τότε το Syfy θα παραγγείλει ολόκληρη την πρώτη σαιζόν της σειράς της Sony Pictures Television Studios...

 

Το Syfy Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Deadly Class"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.