Το SyFy Παρήγγειλε Το "Aftermath"

0

Το SyFy παρήγγειλε το "Aftermath", την μεταποκαλυπτική τηλεοπτική σειρά της Halfire Entertainment.

"Η σειρά εστιάζει στο ζευγάρι των Karen και Joshua Copeland και τα παιδιά τους Dana, Brianna και Matt, που θα πρέπει να παλέψουν για την επιβίωση, όταν ο πολιτισμός μας φθάνει σε ένα αποκαλυπτικό τέλος γεμάτο με τεράστιες θύελλες, πτώσεις μετεωριτών, σεισμών, λοιμών και την εμφάνιση υπερφυσικών πλασμάτων."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι William Laurin ("Missing", "Power Play") και Glenn Davis ("Alfred Hitchcock Presents", "Once a Thief"), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Julie Hope, Suzanne Berger και Connie Dolphin.

Σύμφωνα με την Noreen Halpern, Πρόεδρο της Halfire Entertainment:

"Τίποτα δεν διεγείρει περισσότερο την ανθρώπινη φαντασία, απο την σκέψη της ίδιας μας της καταστροφής - η κάθε κουλτούρα έχει το δικό της μύθο. Και σε αυτή τη περίπτωση το τέλος, είναι μόνο η αρχή."

Το casting που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει ήδη εξασφαλίσει τους Sarah Stone ("The Millennials"), Levi Meaden ("The Killing"), Taylor Hickson ("Deadpool") και Leslie Hope (Tyrant, The Strain, 24).

Στην σκηνοθεσία των 13 επεισοδίων θα βρεθούν οι Jason Stone ("The Calling"), Stefan Pleszczinski ("Supernatural", "Being Human"), Kaare Andrews ("The ABCs of Death "), James Marshall ("Smallville"), April Mullen ("Dead Before Dawn 3D") και Leslie Hope.

Με επική ιστορία που για υλοποιηθεί σωστά θα χρειαστεί πολύ υψηλό budget και με δεδομένο το παρελθόν των αντίστοιχων παραγωγών του SyFy που δεν το διέθεταν, η νέα τηλεοπτική σειρά του δικτύου δεν δημιουργεί πολύ υψηλές προσδοκίες.

Τα γυρίσματα της σειράς που θα αποτελείται απο 13 επεισόδια, θα ξεκινήσουν στις 2 Μαϊου στο Vancouver του Καναδά.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.