Στο Showtime Το "The Amazing Adventures of Kavalier And Clay"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το δίκτυο Showtime ετοιμάζει την τηλεοπτική μεταφορά του "The Amazing Adventures of Kavalier And Clay", της νουβέλας που έγραψε ο συγγραφέας Michael Chabon ("Moonglow", "Wonder Boys"). Η νουβέλα του Chabon, που στο παρελθόν εργάστηκε και σαν σεναριογράφος στις ταινίες "Spider-Man 2" και "John Carter", εκδόθηκε το 2000 και εκτός απο πολλές άκρως κολακευτικές κριτικές και εκατομμύρια πωλήσεων, απέσπασε και το Βραβείο Pulitzer, χαρακτηριζόμενο ώς μια εντυπωσιακή μίξη των βιβλίων comic, του Εβραϊκού μυστικισμού και της Αμερικανικής ιστορίας.

"Το 'The Amazing Adventures of Kavalier And Clay' είναι μια επική ιστορία αγάπης, πολέμου και της γέννησης της εμμονής της Αμερικής με τους σούπερ ήρωες και τα βιβλία comic. Η ιστορία ακολουθεί δυο Εβραίους, εναν συγγραφέα και εναν καλλιτέχνη που δημιουργούν comics κατά την διάρκεια της χρυσής εποχής του είδους, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να προσαρμοστούν στη ζωή πρίν και μετά απο τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο."

Στο Showtime Το "The Amazing Adventures of Kavalier And Clay"

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο συγγραφέας του βιβλίου Michael Chabon και η σύζυγός του Ayelet Waldman, το δίδυμο πίσω απο την σειρά "Unbelievable" του Netflix, ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Akiva Goldsman και Alex Kurtzman ("Star Trek").

Σύμφωνα με τους Waldman & Chabon:

"Η ομάδα που έχει στηθεί στην CBS Studios, αποτελεί την καλύτερη που έχουμε συναντήσει ποτέ. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε την επόμενη φάση της συνεργασίας μας."

To "The Amazing Adventures of Kavalier And Clay", που θα υλοποιηθεί με την μορφή limited σειράς, αποτελεί μέρος της συμφωνίας ανάμεσα στον Michael Chabon και την CBS Studios, μια πολυετής συμφωνία που εκτός των άλλων περιλαμβάνει και την νέα σειρά του "Star Trek", που έχει τον τίτλο "Star Trek: Picard" (δείτε το trailer)...

 

Το Showtime Ετοιμάζει Το "The Amazing Adventures of Kavalier And Clay"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.