Στο Λονδίνο τα Γυρίσματα του "24: Live Another Day"

0

Το δίκτυο Fox ανακοίνωσε σήμερα ότι η τηλεοπτική σειρά "24: Live Another Day" θα γυριστεί στην Αγγλία και θα λαμβάνει χώρα τέσσερα χρόνια μετά το φινάλε το 8ης σαιζόν, που βρήκε τον Jack Bauer κυνηγημένο και φυγά.

Σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή και παραγωγό Kiefer Sutherland:

"Το “24” είχε πάντα παγκόσμια αντίληψη. Ομως το να μπορέσεις να αφηγηθείς αυτήν την έντονη 24ωρη ιστορία, με υπόβαθρο την ευρωπαϊκή ιστορία και αρχιτεκτονική, αυτό είναι κάτι το συναρπαστικό. Ελπίζουμε, ότι στο τέλος του επεισοδίου θα νιώσετε σαν να βρεθήκατε εκεί..."

Ενώ σύμφωνα με τον showrunner & παραγωγό Manny Coto:

"Ο Jack είναι και πάλι στο "τρέξιμο", πηγαίνοντας μας στους δρόμους Λονδίνου και σε νέα μέρη για την σειρά. Κατά το παρελθόν βρεθήκαμε στη Νέα Υόρκη, την Washington, το Los Angeles και το Cape Town, όμως τώρα είμαστε στο Λονδίνο και ο Jack κυκλοφορεί στις γειτονιές της Ευρώπης, κυνηγημένος και κυνηγώντας."

Η ιδέα της συνέχειας, ήταν του επί χρόνια παραγωγού της σειράς Howard Gordon που αυτή τη στιγμή εργάζεται στη σειρά "Homeland". Το “24” ξεκίνησε το 2001 απο τους παραγωγούς-σεναριογράφους Joel Surnow ("La Femme Nikita") και Bob Cochran ("La Femme Nikita"), και ολοκληρώθηκε το 2010 ύστερα απο 8 σαιζόν και 20 βραβεία Emmy.

Την νεα μορφή του “24” θα "τρέξουν" οι Evan Katz & Manny Coto, ενώ ο πρώην showrunner Howard Gordon, θα βρίσκεται στη θέση του παραγωγού.

Αν και πολλοί θεωρούν ότι η σειρά έχει πλέον "κρυώσει", η ευφυής ιδέα της χρησιμοποίησης του ευρωπαϊκού σκηνικού, μπορεί αναβιώσει το “24”, μια ιδέα που αποτέλεσε και το μυστικό της επιτυχίας των ταινιών με τον "Jason Bourne", καθώς η Ευρώπη πάντα αποτελούσε το μεγαλύτερο θέατρο της κατασκοπείας.

Αν το "24: Live Another Day" ολοκληρωθεί με επιτυχία, τότε είναι πολύ πιθανό η μακρόχρονη επιθυμία του Kiefer Sutherland για μεταφορά της σειράς στην μεγάλη οθόνη, να συγκεντρώσει αρκετούς υποστηρικτές.

Η νέα σαιζόν του 24, θα αποτελείται απο 12 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα τον Μαϊο του 2014.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.