Στο Amazon Το "Strange New Things"?

0

Ζούμε σε μια εποχή όπου οι υπηρεσίες streaming δυναμώνουν όλο και περισσότερο, με το Netflix να "απειλεί" ξεκάθαρα ακόμη και την ηγεμονία των μεγάλων συνδρομητικών δικτύων. Αν και η ψαλίδα ανάμεσα στο Netflix και τις υπόλοιπες streaming content υπηρεσίες φαίνεται να έχει ανοίξει πάρα πολύ, το Amazon απο την πλευρά του κάνει ότι μπορεί για να παραμείνει ανταγωνιστικό. Μέρος αυτής της προσπάθειας αποτελεί και η ενδεχόμενη συμμετοχή του στο "Strange New Things", την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου "The Book Of Strange New Things" που έγραψε ο Michel Faber.

"Η ιστορία εστιάζει στον Peter Leigh, έναν άγγλο πάστορα που ξεκινά ένα ταξίδι ζωής στο αχανές διάστημα, που θα τον απομακρύνει χιλιάδες έτη φωτός απο την αγαπημένη του σύζυγο Bea."

Σύμφωνα με το Deadline, το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Matt Charman ("Suite Française", "Bridge of Spies"), ενώ στη θέση του σκηνοθέτη θα βρεθεί ο καταξιωμένος και βραβεύμενος με Oscar, Kevin Macdonald ("The Last King of Scotland").

Την μουσική της σειράς θα επιμεληθεί ο ταλαντούχος Brian Eno, ενώ την παραγωγή θα υλοποιήσει η Left Bank Pictures, η εταιρεία παραγωγής πίσω απο το "The Crown", της πανάκριβης τηλεοπτικής παραγωγής του Netflix, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Η παραγωγή του "Strange New Things" θα ξεκινήσει σε μερικούς μήνες, ενώ η πρώτη σαιζόν που θα αποτελείται απο δέκα επεισόδια αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2017...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.