Στο Amazon Η Τηλεοπτική Σειρά Του "Lord Of The Rings"

0

Πρίν απο μια περίπου εβδομάδα είχαμε αναφερθεί στην πιθανή μεταφορά του "Lord Of The Rings" στην τηλεόραση, καθώς οι διαχειριστές της κληρονομιάς του J.R.R. Tolkien "έβγαλαν στο σφυρί" τα τηλεοπτικά δικαιώματα των βιβλίων, και μάλιστα με οικονομικούς όρους που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο στο χώρο της τηλεόρασης.

Σήμερα, η τηλεοπτική μεταφορά του "Lord Of The Rings" αποτελεί πλέον γεγονός, καθώς πρίν απο λίγο έγινε γνωστό πως το Amazon απέκτησε τα δικαιώματα και μάλιστα με δέσμευση για αρκετές σαιζόν.

Όσον αφορά την κατεύθυνση της σειράς, που φυσικά θα εξελίσσεται στη Μέση Γή, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα εξερευνήσει νέες ιστορίες που χρονικά τοποθετούνται πρίν απο το "The Fellowship of the Ring", ενώ η συμφωνία περιλαμβάνει και μια πιθανή spin-off σειρά.

Η τηλεοπτική μεταφορά του σύμπαντος που δημιούργησε ο J.R.R. Tolkien, θα υλοποιηθεί απο την Amazon Studios σε συνεργασία με την Tolkien Estate, την HarperCollins και την New Line Cinema, την θυγατρική της Warner Bros. Entertainment.

Αν και τα οικονομικά μεγέθη της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, το σίγουρο είναι πως το κόστος απόκτησης και υλοποίησης θα κινηθεί σε πρωτοφανή για την τηλεόραση επίπεδα. Με την απόκτηση της τηλεοπτικής σειράς του "Lord Of The Rings", το Amazon ανεβαίνει κατακόρυφα στην κλίμακα των υπηρεσιών streaming, που όπως ολα δείχνουν θα κυριαρχήσουν στην οικιακή ψυχαγωγία μέσα στην επόμενα χρόνια...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.