Στις 8 Φεβρουαρίου Ξεκινά η Δεύτερη Σαιζόν του "Touch"

0

Στις 8 Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "Touch". Η σειρά του Fox επιστρέφει ύστερα απο την πρώτη σαιζόν που συγκέντρωσε κατά μέσο όρο 7 εκατ. τηλεθεατές/επεισόδιο.

"Ο Martin Bohm (Kiefer Sutherland) μετά το θάνατο της γυναίκας του και επιφορτισμένος με την φροντίδα του εντεκάχρονου αυτιστικού γιού του με τον οποίο αδυνατεί να επικοινωνήσει, προσπαθεί να ορθοποδήσει αλλάζοντας τη μια δουλειά μετά την άλλη. Αυτό όμως που δεν είχε καταλάβει όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι ο γιός του έχει την ικανότητα να προβλέπει γεγονότα που θα συμβούν στο μέλλον. Συγκλονισμένος απο αυτή την ανακάλυψη και με την βοήθεια ενός ειδικού στα παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες (Danny Glover) προσπαθεί να κατανοήσει το τρόπο σκέψης του γιού του για να έρθει πιο κοντά του."

Στη δεύτερη σαιζόν ο Martin και ο Jake, βρίσκονται στο Los Angeles, καθώς κρύβονται απο την μυστηριώδη ερευνητική εταιρεία Aster Corps η οποία επιθυμεί να ερευνήσει πάνω στις ειδικές ικανότητες του Jake.
Εκεί πατέρας και γιός θα συναντήσουν την Lucy Robbins (Maria Bello), μια διαταραγμένη μητέρα που αναζητά τη χαμένη κόρη της, Amelia. Όταν ο Martin και η Lucy, διαπιστώσουν ότι η Amelia έχει τις ίδιες δυνατότητες με τον Jake, οι δύο γονείς θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με σκοπό την ανεύρεση του μικρού κοριτσιού. Κατά την διάρκεια της έρευνας τους θα βρούν στο δρόμο τους τον ιδιοφυή μαθηματικό της Aster Corp, Calvin Norburg (Lukas Haas) αλλά και τον φανατικά θρησκευόμενο Guillermo Ortiz (Said Taghmauoi).

Δημιουργός της σειράς είναι ο Tim Kring ("Heroes") ενώ πρωταγωνιστούν οι Kiefer Sutherland, David Mazouz, Maria Bello, Lukas Haas, Saxon Sharbino, Greg Ellis, Said Taghmauoi.

Δείτε το trailer της δεύτερης σαιζόν:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.