Στις 4 Οκτωβρίου Η Πρεμιέρα Του “Fear The Walking Dead: Flight 462”

0

Σύμφωνα με το Deadline, το AMC.com θα διαθέσει στις 4 Οκτωβρίου το πρώτο επεισόδιο του “Fear The Walking Dead: Flight 462”, μιας νέας web σειράς που είναι βασισμένη στο σύμπαν του "Fear The Walking Dead".

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς θα συμπέσει με το φινάλε του "Fear The Walking Dead" στις 4 του Οκτώβρη, το δεύτερο θα διατεθεί στις 11 Οκτωβρίου, την ημέρα της πρεμιέρας της 6ης σαιζόν του "The Walking Dead", ενώ τα υπόλοιπα θα κυκλοφορούν κάθε Κυριακή.

"Το 'Fear The Walking Dead: Flight 462' αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας επιβατών ενός επιβατικού αεροπλάνου που βρίσκεται εν πτήση κατά την διάρκεια του ξεσπάσματος της επιδημίας. Κατά την διάρκεια της σειράς, το αεροπλάνο και οι επιβάτες του θα βρεθούν σε μεγάλο κίνδυνο, καθώς να ανακαλύψουν ένα μολυσμένου ταξιδιώτη."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι L. Signorino και Mike Zunic, τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Michael McDonough, ενώ χρέη παραγωγών θα εκτελέσουν οι Dave Erickson και David Wiener.

Σύμφωνα με τον Joel Stillerman, πρόεδρο προγράμματος του AMC:

"To 'Flight 462' αποτελεί μια υπέροχη προέκταση του κόσμου του 'Fear' και θα προσελκύσει θαυμαστές μέσα απο πολλές πλατφόρμες, με μια ακόμη καθηλωτική ιστορία που εξελίσσεται στις αρχές της πτώσης του πολιτισμού. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τους Dave Erickson και David Wiener σε μια ακόμη παραγωγή αυθεντικού περιεχομένου."

Ετσι, για να συνοψίσουμε τα σχέδια του AMC γύρω απο το χρυσοφόρο σύμπαν των zombies, το “Fear The Walking Dead: Flight 462” θα αποτελείται απο 16 επεισόδια διάρκειας ενός λεπτού και θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου, η έκτη σαιζόν του "The Walking Dead" θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου, το ενώ το "Fear The Walking Dead" θα επιστρέψει μέσα στο 2016 με 15 καινούργια επεισόδια.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.