Στις 4 Απριλίου, η Πρεμιέρα του "Hannibal" [Teaser]

0

Μέσα απο τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, o δημιουργός της σειράς "Hannibal", Bryan Fuller ανακοίνωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας:

"#Hannibal Requests the Honor of your Presence for Dinner Thursday April 4 10PM."

"Ο Will Graham είναι ένας χαρισματικός ερευνητής εγκλημάτων που συνεργάζεται με το FBI με σκοπό τον εντοπισμό ενός κατά συροή δολοφόνου. Ο μοναδικός τρόπος σκέψης του Graham του προσφέρει την απίστευτη ικανότητα να μπορεί να ταυτίζεται με τον οποιονδήποτε, ακόμη και με τους ψυχοπαθείς. Οταν όμως το μυαλό ενός απο τους δολοφόνους που καταδιώκει αποδεικνύεται ιδιαίτερα πολύπλοκο, αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια του Dr. Lecter, ενός απο τους καλύτερους ψυχιάτρους της χώρας. Ετσι ο Graham και ο Lecter συγκροτούν μια πανίσχυρη ομάδα αναζήτησης δολοφόνων χωρίς όμως ο Graham να γνωρίζει ότι...."

Ενας απο τους πιο συναρπαστικούς χαρακτήρες της φιλολογίας έρχεται στην τηλεόραση για πρώτη φορά: ο ψυχίατρος-serial killer Dr. Hannibal Lecter. Το "Hannibal" είναι η νέα τηλεοπτική σειρά του δημιουργού Bryan Fuller ("Dead Like Me", "Pushing Daisies") βασισμένη στις νουβέλες του Thomas Harris που μεταφέρθηκαν στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστή τον Anthony Hopkins.

Η ιστορία της σειράς λαμβάνει χώρα όταν ακόμη ο Lecter ήταν ένα κορυφαίος ψυχίατρος και κανένας δεν γνώριζε για τα αρρωστημένα πάθη του. Σύμφωνα με τη Sony Pictures Television η σειρά θα προβληθεί σε 63 χώρες μεταφρασμένη σε 18 γλώσσες. Σκηνοθέτης του πρώτου επεισοδίου θα είναι ο David Slade ("30 Days of Night") ενώ στο πρωταγωνιστικό ρόλο του Will Graham θα βρίσκεται ο Hugh Dancy ("Black Hawk Down") και στο ρόλο του Hannibal Lecter ο Mads Mikkelsen ("Valhalla Rising", "Casino Royale") .

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Laurence Fishburne, Caroline Dhavernas, Molly Shannon, Ellen Muth, Anna Chlumsky, Lance Henriksen, Gillian Anderson, Chelan Simons, Ellen Greene, Gina Torres, και Raul Esparza.

Αν και ο Lecter είναι ενας πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας, οι πολλές ταινίες που κυκλοφόρησαν έχουν κουράσει τον κόσμο και η μεταφορά του στην τηλεόραση αποτελεί ενα ρίσκο καθώς το NBC έχει παράδοση στο να "ακυρώνει" τις σειρές του πολύ γρήγορα.

Το "Hannibal" θα κάνει πρεμιέρα στο NBC στις 4 Απριλίου.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.