Στις 31 Μαρτίου η Πρεμιέρα της Τρίτης Σαιζόν του "Game Of Thrones"

0

Το τηλεοπτικό δίκτυο HBO ανακοίνωσε ότι η πρεμιέρα της τρίτης σαιζόν του "Game Of Thrones" θα γίνει στις 31 Μαρτίου του 2013, κυκλοφορόντας ταυτόχρονα και ενα μικρό teaser. Οι παραγωγοί της σειράς όμως D. B. Weiss και David Benioff δεν αρκέστηκαν σ'αυτό και ήδη σχεδιάζουν την τέταρτη σαιζόν.

Αν και το αρχικό σχέδιο ήταν κάθε βιβλίο του R. R. Martin να αποτελεί και μια σαιζόν, οι παραγωγοί σε συνεργασία με τον ίδιο τον συγγραφέα αποφάσισαν ότι το πιο σημαντικό είναι να αποδωθούν τα βιβλία όσο καλύτερα γίνεται χωρίς τον περιορισμό των τηλεοπτικών κύκλων.

Bασισμένη στα πασίγνωστα βιβλία της σειράς φαντασίας "A Song of Ice and Fire" του George R.R. Martin, αυτή η άκρως επιτυχημένη σειρά του HBO διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου τα καλοκαίρια είναι σπάνια και οι χειμώνες μπορεί να διαρκέσουν μια ολόκληρη ζωή.
Από τις κόκκινες αμμουδιές του Νότου και τις άγριες πεδιάδες της Ανατολής έως τον παγωμένο Βορρά και το αρχαίο Τοίχος, που προστατεύει το Στέμμα από σκοτεινά όντα, οι ισχυρές οικογένειες των Επτά Βασιλείων επιδίδονται σε μια ανελέητη μάχη στη διαδοχή του Σιδερένιου Θρόνου. Μια ιστορία γεμάτη ίντριγκες και προδοσίες, ιπποτισμό και τιμή, κατακτήσεις και θριάμβους. Στο Παιχνίδι του Στέμματος, θα νικήσεις ή θα πεθάνεις...

Υστερα απο το εντυπωσιακό φινάλε της 2ης σαιζόν με τους white-walkers να προελαύνουν προς το βόρειο τοίχος, η τρίτη σαιζόν του "Game Of Thrones" αναμένεται άκρως συναρπαστική...

Δείτε το teaser:

Δείτε τα νέα πρόσωπα της 3ης σαιζόν:

game-of-thrones-season-3-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.